Цитирай Първоначално написано от umri
Събираш момчето и момичето на една маса и се изяснявате. Питаш после от кого са го чули и си готова. Правосъдие трябва да има в такива ситуации и недей се предавай така, ако наистина не си виновна. Ти трябва да си сърдитата на всички и търсещата виновника в такава ситуация, а не те да ти се мръщат на теб.
Елементарни са, разбираш ли В един момент аз почвам да се колебая как точно да реагирам и какво да направя, за да докажа, че не съм виновна, защото собствената ми братовчедка ми казва, че "аз като не съм виновна, не трябва да ме ебе, ама явно ме ебе, тъй че..." Сещай се кво ми намеква. За мен тва е малоумно мислене, как да не ме ебе, че ме намесват в такава глупост ? Ако тръгна да питам, те го тълкуват като, че съм виновна. Ако не правя нищо, пак така излиза..

Много съм разочарована и обидена, болно ми е чак. Говорих с момичето, изтрих всички нещастници от фейсбук, понеже не искам да имам вече нищо общо с тях, нито да виждат никва информация свързана с мен и спрях и да излизам с тях. Отдавна трябваше да го направя...