.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Подкрепа

Подкрепа

Харесвам едно момче,преди бяхме в един клас и след като с разделихме започнахме да си пишем често и по някакъв начин се сближихме малко.И аз започнах да го харесвам. Не сме излизали-по някакъв начин той все отлага..
    Знам че баща му е доста болен от дълго време и може да умре.Искам по някакъв начин да му кажа,че може да разчита на мен,но тъй като той не знае,че знам и не знам как ще стане... Казвали са ми,че доста тежко го преживява... това се усеща,защоото като сме си писали,настроенията са му доста променливи.. Искам да му кажа,че не е сам.Знам че звучи филмирано, но...

ами покани го да излезете някой път и си говорете и не му споменавай т'ва за баща му в никакъв случай, иначе ще те мисли за крийпър. ако се сближите той ще ти спомене за баща си, и друг начин е ти първо да му кажеш за твой семеен проблем и той след това най-вероятно ще ти каже за неговия. ако не ти каже ,значи той не изпитва нуждата да го утешаваш,което не означава че не те харесва.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    показвай разбиране, не съжаление.
    и не го подкачай за семейните въпроси. когато преживяваш нещо тежко, светът ти е разклатен и имаш нужда от хора, с които да се връщаш към обикновените неща, не от хора, които да си пъхат носовете в болката ти и да ти дават някви съвети, при положение, че самите те не са преживяли такова нещо. правете обикновени неща, гледай да го разсмиваш и развеселяваш и въобще присъствието ти да го разтоварва, не обратното.
    той сам ще ти заговори за личния си живот, когато е готов. дотогава не го подкачай, щото най-много да кажеш това, което не трябва. а, и да излезе, че го съжаляваш. което е его-разрушител за момчетата.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    София
    Казваш му директно в очите можеш да разчиташ на мен по всяко време и за всичко.С теб съм.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от mariefever
    т'ва
    Обичам те !
    Най-после се появи някой с достатъчна грамотност,че да слага апострофи...
    Имало надежда бе,колеги,имало надежда!

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от mariefever
    т'ва
    Обичам те !
    Най-после се появи някой с достатъчна грамотност,че да слага апострофи...
    Имало надежда бе,колеги,имало надежда!
    всъщност се намират повечко.

а по темата - наистина не засягай болното място. просто когато е трудно повечето не обичат да говорят. не искат и да мислят. просто бъди до него.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    WonderLand
    Просто му кажи,че може да разчита на теб.Доста семпло и напълно достатъчно.Не засягай темата за баща му.Когато е готов,той сам ще ти сподели!
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Покажи му, че по принцип може да разчита на теб, а не конкретно за бащата и винаги го подкрепяй, това ще му помогне.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София

Re: Подкрепа

Тези интернет истории не продължават дълго. Или бъдете приятели или нещо повече "на живо" или спри да се залъгваш, че любовта е в интернет.

знам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си