- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Акне -как да се справя с него?
Аз съм на 13 години...Може би всички момичета имат пъпки по лицето(акне ),но аз мисля ,че съм единствената.Ползвам какви ли не кремове ,но няма ефект.Мисля,че тази тема е полезна за всички ни -помогнете ми!
Отиди на кожен лекар и прави точно каквото ти каже. Процеса е дълъг, но си заслужава.. На мен ми се беше получила инфекция от 1 антибиотик и бях зле с лицето веднага отидох на кожен лекар и сега са останали само малко белези от пъпките, които с течение на времето ще се махнат.
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Колкото повече се мажа-толкова по-лошо става.Ходих на дерматолог-за 1 седм.се махнаха-после пак същото
Акне Аут, ако не подейства - дерматолог.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
първо не ползвай всичко което ти кажат,че някой ден ще станат по 10 продукта наведнъж и не знам какво ще правиш.. храни се здравословно.. ако можеш по 1 плод най-малко всеки ден.. не ги стискай !!! .. спортувай.. купи си измиващ продукт и някакво кремче.. прави си домашни маски най-малко 1 път на седмицата...да минава колкото се може повече вода през лицето ти!!! ..
Момиче то не става за 1 седмица... Проблемите с кожата бавно се лекуват не може да стане с магическа пръчица и готово...
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Аз тренирам спортни танци-не мога да кажа ,че не спортувам...За кремовете вярно си е -ползвам поне 10 продукта,препоръчани от приятели и познати...
Аз съм упорита не съм започнала от 1 седмица , а от цели 2 години и точно затова се регистрирах в този сайт!![]()
ами не всичко,което им помага на тях помага и на теб.. примерно измиващ продукт + сребърна вода + някакво кремче и това по 2-3 пъти на ден е достатъчно.. + 1 път в седмицата маска за лице с хума или мед или мляко - с каквото решиш.. повече от 3-4 продукта не трябва да използваш...т.е. може,но не наведнъж.. през другото време когато можеш си наплисквай лицето с вода (ама наистина когато можеш колкото повече толкова по-добре) .. от всичките тези продукти виж кои ти помагат и кои не и така си отдели 3-4 продукта.. иначе каква ти е кожата ?Първоначално написано от mariqanastasova
Имам нормална кожа..благодаря ти ,че отделяш толкова много време![]()
няма проблемПървоначално написано от mariqanastasova
![]()
щом кожата ти е нормална можеш да правиш това един/два пъти в седмицата:
мажеш си лицето с мед
мокриш една кърпа с много много топла вода (направо гореща)
изстискваш кърпата и си я слагаш на лицето
стоиш така докато кърпата да поеме меда (10 мин г/д.)
останалото го измиваш с вода
от парите на нагорещената хавлиена кърпа медът един вид се просмуква и отива в кърпата![]()
можеш да си правиш и маска с кисело мляко слагаш си кисело мляко на лицето и чакаш да засъхне после разтриваш докато изпада млякото и останалото го измиваш - след това можеш да сложиш някое кремче
сега ако може да ми кажеш продуктите,които най-често използваш от всичките,защото явно са много..
и виж на опаковките на всички продукти за каква кожа са![]()
не слагай толкова неща едновременно на лицето си.. трябва да ги спреш,а и вече трябва да виждаш кои продукти ти се отразяват добре,кои зле и кои нямат кой знае какво действие
Ето един трик, който една приятелка ми каза, и че много дейста![]()
Трябва ви:ракия, памук, сол, черен пипер,сода и мед.
Първо взимате памук, потопен в ракия и го мажете по лицето за 2-3мин.След това добавяте към памука сол и пипер и търкатеоколо 1-2мин., за да премахнете мърсотията (забелязват ли черно по памука
).Взимате 1ч.л. мед и добавяте сол до получаването на каша.Намазвате върху лицето в продължение на 15-20мин.
Правите рецептата поне 1 път седмично.
Дали действа
![]()
![]()
![]()
Благодаря ви !Наистина сте загрижени ,дори и за непознати хора...![]()
дали помага тази рецепта?Първоначално написано от Dqvolchetooo
Живота е рисуване без гума за триене... : )
И аз се чудя за тази рецепта,но утре мисля да си набавя продуктите и да пробвам-ще ви кажа!
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРОБВАЙ ТАЗИ "РЕЦЕПТА".
Ще вземеш да си досъсипеш кожата, казвам ти.
ооо значи няма да се пробва, но защо ще се досъсипи кожата?Първоначално написано от MegiBoOm
сол, черен пипер, СОДА...
да продължавам ли?
оо даа вярноПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Кое Avene е добро? Това е марка козметика, а не продукт. Това, че на някого му помага, не означава, че и на нея ще помогне. Отиди на дерматолог и поне месец спазвай предписаното от него. Ако няма ефект се върни при него и обсъдете проблема отново. Поисай и второ мнение.Първоначално написано от lapin13
^Ми сигурно за серията за склонна към акне кожа иде реч.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз лично пробвам с хума и след това слагам крем "здраве".Наистина има ефект.![]()
![]()
ооооххх божее. на 13 години аз бях като торта с орехи хахах.. няма как да ги махнеш точно в тази възраст... иваче задължително 1 на година всяко момиче трябва да ходи на почестване.. да болезнено е,защото ти стискат пъпките ноо е ефикастно.. прави си маски.. чести си лицето,след грима.. и така нататък..![]()