- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа на баба ми, че съм лесбийка?
Проблема е следния.. Всеки път като отида на гости при баба ми тя започва да ме разпитва, интересува се (нали знаете как са бабите ;д) и по едно време започва да задава едни въпроси от рода на:
"Намери ли си някое добро момче" или пък "за в бъдеще като се ожениш за съпруга си какво дете искаш да имаш" ..и просто не знам какво да и кажа. Не знам как да и кажа, че не се интересувам от мъже.
писна ми всеки път да ме пита такива шибани въпроси..
![]()
недей. най-много да докараш инфаркт на жената.
all day... all night... what the fuck?!
А ти си една шибана егоистична кучка.![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Приемай го на бъзик и отговаряй уклончиво. Въобще не виждам причина да и казваш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
винаги можеш да кажеш, че не си срещала мъж, който да ти хареса... теоритично вярно![]()
Важно е да не си активна лесбийка, че става страшно
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Просто й отговаряй, че още не мислиш за никакви мъже или че не ти трябват за сега. Няма нужда да се впускаш в подробности относно сексуалната си ориентация. Най-много да си изпросиш n-пъти повече въпроси.
И спря да се върти за миг земята..
Нда.. Права си. Ще започне да разпитва още повече. По добре да си мълча засега, но все пак ми е някфо.. Примерно недай си боже да ме срещне из града в кофти момент и направо ще си умра от неудобство.![]()
Кажи, че сега не му е времето, имаш да учиш уроци :Р
always late but worth the wait!
ко речи??Първоначално написано от lubovvv
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нали беше казала, че харесваш някакви момчета, които са ти били за аватар? И беше казала, че не си девствена? Не си ли бисексуална?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Да,запази го за себе си и може би за родителите си.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Същият успех би постигнала, ако обясняваш на последния циганин теорията за относителността(освен ако баба ти няма заложби на модерна баба). Но можеш да му кажеш, че Вселената е готина и сичко си е точно на мястото в нея, демек добре ти е и така и един ден ше срещнеш любовта(без да й уточняваш пола).![]()
Тя пък откъде пък да знае какво се случва с нея..Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Първоначално написано от eliyiy
Разровете се из предните коментари и ще видите как обяснява надълго и нашироко как "тоз" тука ще става баща![]()
FAIL![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Кажи й, че още си много малка за такива неща, което си е истина предвид това, че се мислиш за лесбийка.
И ти от къде знаеш тя на колко е години? И дали наистина не е лесбийка.Първоначално написано от justsimple
Към авторката: наистина можеш да изчакаш за сега. До колкото помня от някакви теми само майка ти знаеше, нали? Или вече и баща ти знае? Просто отклонявай въпроса с нещо от сорта на "Като си намеря момче, ще ти кажа, не ме питай повече" или нещо такова.
що лъжеш бе идиотПървоначално написано от StringTheoryPracticist
аз с мъж не съм спала никога.
А и нямам никакво желание.
не съм малка..на 18 съм. И не се МИСЛЯ за лесбийка. Просто съм такава.Първоначално написано от justsimple
![]()
Няма лезбийки,има само жени които не са намерили добра пишка.
Факт.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ооо! Ти пък като че ли не лъга и не маза, за това не очаквай някой да ти вярва!Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Трай си. Нито ще й хареса на баба ти, нито ще те разбере.
Бива ли да си такава пача... Допреди няколко месеца писа стихотворения и се вричаше в любов на ония Аурис, а сега изведнъж се оказа, че си 100% лесбийкая се осъзнай
NOH8