.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    ей, а кво стана с Аурис нали беше влюбена в него
    nigga stole my bike

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    Беше отдавна, а и тогава тролвах мощно а вие взехте че ми повярвахте

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    Беше отдавна, а и тогава тролвах мощно а вие взехте че ми повярвахте
    Да к'во са няколко месеца?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    аз пък мисля, че и сега тролваш
    NOH8

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Приемай го на бъзик и отговаряй уклончиво. Въобще не виждам причина да и казваш.
    Абсолютно
    Просто казвай, че не ти е до това и т.н.
    Бабите са си такива, не ги приемай мн навътре

Супер фен Аватара на ScarletBite
    сериозно недей. и бях сериозна за тва с инфаркта (а оная смешка с егоистичните кучки въобще няма да я коментирам). не можеш да очакваш човек от бай тошовото време да приеме нещо такова лесно. дори в сегашното уж демократично общество има хора, за които това не е нормално, камо ли за старото поколение. баба ти сигурно те обича много и ще те разбере, но преди това ще изплаче доста сълзи... а това може да бъде спестено.
    най-добре си трай за нейно добро. аз също имам бая тайни от семейството си, колкото и да се доверявам на майка си и леля си и въпреки че примерно съм им разказвала как съм правила свирка на еди си кой. обаче те и двете са били страшни мацоранки навремето и това не ги стряска така, както да речем би стреснало другата ми леля. преценяй на кой колко можеш да кажеш... по това колко могат да понесат. а някои неща изцяло трябва да се прикриват, поради простата причина, че хората, които те обичат, се притесняват за теб повече, отколкото ти за себе си... и имат други критерии за правилно и грешно.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    ScarletBite кое му е смешното? Само казвам, това което и ти, по по-разбираем за малоумната и глава начин.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на ScarletBite
    абе аз помислих, че говориш на мен щото тука във форума напоследък хич не ме харесват и подобни епитети валят ли, валят
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на fen7asy
    AXAHXAHXHAHXAHXHAHXAHXHAHXHAXHAHXA
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    абе аз помислих, че говориш на мен щото тука във форума напоследък хич не ме харесват и подобни епитети валят ли, валят
    А, значи е станало недоразумение.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на fen7asy
    тролвала била колко си тъпа отново излъга целия форум..

иии уейт уейт.. 18? ВТФ МАН? преди няколко месеца беше на 15

вече е ясно, че ядеш лайна, пич, няма кво да те питам даже доколкото си спомням майка ти и баща ти бяха умрели бахти тъпата.. ще ни лъже тука ние сме като едно семейство ;о а ти си зле. не си вътре.
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    ние сме като едно семейство ;о а ти си зле. не си вътре.

Тук някой не може да пусне тема без да го оплюят ,както подобава.

Не мога да разбера какво ви пречи,че момичето има или си мисли ,че има по-различна сексуална ориентация. Темата ,дори и да е тролска ,може да да бъде полезна на някой друг в същото положение.
    Много грубяни има тука...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    Azoria грубияните не стават сами такива. Винаги има причина да си такъв, какъвто си. А и нали от малки ни бутат в едно общество, на малки злобни изчадия, които тъпчат всичко и всеки, и още от малки се оформяме като личности. Не се учудвай, че повечето хора са злобари.
    Пръски мозък се сивеят

Теоритично погледнато,ако спиш само с мацки цял живот,си умираш девствена,нали?
    И теоритично,ако си на 25 примерно,лесбийка и се решиш на инвитро,си е непорочно зачатие,нали?
    Ей,ега си ексзистенциалните теми,не се бях замислила до сега...

За да не е спам:Не й казвай изобщо.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ние сме като едно семейство ;о
    това ми хареса
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен
    Та кога ще ме запознаваш с баба си ?

//

този раздел е яко фън тази вечер

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Ех тия баби , нека си приказва жената отговаряй и нещо и тфа е.

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    тролвала била колко си тъпа отново излъга целия форум..

иии уейт уейт.. 18? ВТФ МАН? преди няколко месеца беше на 15

вече е ясно, че ядеш лайна, пич, няма кво да те питам даже доколкото си спомням майка ти и баща ти бяха умрели бахти тъпата.. ще ни лъже тука ние сме като едно семейство ;о а ти си зле. не си вътре.
    Бъркаш ме с някой. Никога не съм писала, че майка ми или баща ми са били умряли или, че съм на 15

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    А защо изобщо трябва да й казваш нещо?

Re: Как да кажа на баба ми, че съм лесбийка?

Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Проблема е следния.. Всеки път като отида на гости при баба ми тя започва да ме разпитва, интересува се (нали знаете как са бабите ;д) и по едно време започва да задава едни въпроси от рода на:
    "Намери ли си някое добро момче" или пък "за в бъдеще като се ожениш за съпруга си какво дете искаш да имаш" .. и просто не знам какво да и кажа. Не знам как да и кажа, че не се интересувам от мъже. писна ми всеки път да ме пита такива шибани въпроси..
    Ох,миличка напълно те разбирам.
    Аз,като отида при моята баба не пропуска да ме попита,какво става с гаджетата,имаш ли си приятел,и казано честно ми става неудобно все да овъртам,все да отричам,казвам и намират се там,флиртувам с еди кого си,и тя ми отвръща,ами айде де покани го у нас на гости да го видя,и положението става доста неловко.
    Не е никакъв проблем да си намеря гадже /момче/,проблемът идва,че няма да ми пука за него във връзката,която ще имаме,следователно връзката се обезсмисля.
    Видях,че някакво хлапе се бе изказало доста цинично за лесбийките,ами не искам да се хваля ,но не се уплаквм от ухажване спрямо мъжката страна към мен само че и най-смелият ухажор се отказва от мен,като види,че нищо не давам от себе си за него,и че въобще не проявявам никакъв интерес.
    Профаните си мислят,че ни липсва мъжко внимание ,че не сме срещнали подходящия,ама иди им разправяй все едно аз да се опитам да убедя хетеросексуален мъж,че е гей затова,че все още не е срещнал подходящия мъж.
    Също видях изказвания,че ако една жена е лесбийка значи е двствена дрън-дрън,хора образовайте се малко /има си играчки за тая работа,пръсти/,а и един мъж никога не може да задоволи една жена,както жената го прави особено,ако между двете мацки има чувства

anonymous708973
    Guest
    един мъж никога не може да задоволи една жена,както жената го прави особено
    Тия ги разправяй на някой друг. Нямам абсолютно нищо против хомосексуалните, даже съм ЗА тях и ги подкрепям и защитавам, но не желая да слушам подобни глупости.

Тялото на мъжа е създадено, за да допълва женското. По-цинично казано, когато на мен толкова ми се прави секс, че единственото, което искам, е да бъда запълнена изцяло, искам пенис, не вибратор или някаква подобна играчка.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Тия ги разправяй на някой друг. Нямам абсолютно нищо против хомосексуалните, даже съм ЗА тях и ги подкрепям и защитавам, но не желая да слушам подобни глупости.

Тялото на мъжа е създадено, за да допълва женското. По-цинично казано, когато на мен толкова ми се прави секс, че единственото, което искам, е да бъда запълнена изцяло, искам пенис, не вибратор или някаква подобна играчка.
    Пръски мозък се сивеят

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Право в целта \/ Абсолютно съм съгласна, много точно казано! Въпреки, че ми се иска да пробвам как е секса с жена, съм много далеч от мисълта, че ще ме задоволи по-добре от мъж.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Добре де,добре,не искам да споря с хетеросексуални,които не са опитвали с жена,по която нямат чувства,мъжете са супер,номер 1 са,но колкото и да се стараят не могат да доставят такова удоволствие,както жените го правят,и повярвайте ми,че думите ми ще бъдат защитени от милиони жени по света,включително и от семейни жени омъжени за мъж ,грижещи се за няколко деца /говорим за такива,които са опитвали/
    Не знам сексът с момиче,по което си падаш,по което имаш чувства просто е повече от върховно,усещането е невероятно,ама не искам да ви убеждавам в неща,които не вярвате,и си имате мнение

Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Право в целта \/ Абсолютно съм съгласна, много точно казано! Въпреки, че ми се иска да пробвам как е секса с жена, съм много далеч от мисълта, че ще ме задоволи по-добре от мъж.
    Аз те съветвам да не правиш секс с момиче,по което не си падаш, искаш да опиташ от любопитство,ще ти хареса,защото е по-нежно,но ако няма чувства,няма да е така страхотно.
    Сексът с мъже също е приятен,но на мен не ми е хубаво да го правя с тях,защото не мога да правя любов с човек,по когото не си падам.
    Сексът е СТРАХОТЕН САМО ТОГАВА,КОГАТО СИ ВЛЮБЕН В ТОЗИ ЧОВЕК,когато чувствата ви са взаимни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си