- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа на баба ми, че съм лесбийка?
ако не е някоя модерна баба не и казвай![]()
Първоначално написано от SunsetGirl
Миличка, хайде без да се обявяваш кой профан и кой не е без да си поговорила сериозно с него, а?
Да ти обясня - това което съм написала е саркастично, не знам защо се палиш щом човек се шегува![]()
Разбирам, че ти е супер хубаво с жени и т.н., ама моля ти се.
И аз бях с жена - признавам, че е хубаво, само че при мен винаги остава онова чувство на незавършеност - не се получава едното цяло, ако ме разбираш!
А ако ти си попадала само на мъже които искат да те боднат и ако може хич да не те пипат и целуват през това време - проблема си е твой! Ако не бях толкова ревнива бих ти предложила моя, който ме е докарвал до оргазъм без дори да си разкопчае ципа на панталона
Айде отиди изпий една студена вода, успкой се и виж, че в поста си нито се заяждам с теб, за да ми подскачаш, нито съм казала нещо лошо за лесбийките, че да ми се палиш!
Като отидеш и си присадиш чувство за хумор може и да схванеш идеята на поста ми! Аманот обсебени от манията си същетсва като теб!
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Първоначално написано от Auriss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ някой май не схвана.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
LadyDaisy,аз не се заяждам аз споря,не бъркайте двете понятияПървоначално написано от LadyDaisy
Ще задам един въпрос,който е малко брутален,но се извинявам предварително,абе не ви ли е малко неприятно миризмата ,вкуса на онази работа на момчето,когато му целувате сещате се кое......![]()
Не мога да си представя да спра да правя секс с жени това е като да спреш да ядеш месо и шоколад,и да нагъваш само зеленчуци,разбираш ли?!
Похвално е,че си изпитвала удоволствие от някого,без дори да те доскосне,при всеки е различно,едни може да се възбудят само от продължителни и страстни целувки други пък доста трудно се възбуждат.
Не се обиждай,но твоя приятел дори и да го познавах нямаше да представлява интерес за мен,а и другото,което каза,че си ревнива,което ми подсказва,че това не е любов,ревността не е любов,а проява на егоизъм,а егоизмът е типична мъжка черта среща се и в двата пола,но хайде да не задълбочавам .
Добре,на теб ще ти е приятно ли да правиш любов с човек,по когото не изпитваш чувства,страст,то и дори да правите секс ,то това няма да е секс,ако и двмата не сте влюбени,трудно би се получило.
Еееее, мила, а на теб не ти ли понамирисва малко на риба женската ваджайничка!? И при двата пола е въпрос на хигиена, а не на това мъж ли е жена ли е....
Да ревнива съм, защото не бих позволила друга да е интимна с мъжът ми щом той е с менДори и да имах връзка с жена, пак не бих искала тя да ляга с друг/а. Въпрос на принципи е - ако сме заедно сме наистина заедно
Радвам се, че си категорична в позицията си за секса с жени, но ми звучиш сякаш си убедена, че жените трябва да са с жени, което аз не съм съгласна, че е така. Погледни примерите в природата и ще разбереш, че мъжкият и женският индивид са създадени един за друг, за да се допълват. Хората, привлечени от собствения си пол са изключение в природата, което доказва, че все пак не сме точно животни и че имаме право на избор![]()
А за секса без любов - никъде не съм споменавала за секс без чувства - винаги съм изпитвала чувства към партньора си, дори и да се е случвало така че връзката да е била за една нощ само.
Ревността пък е една съвсем различна тема и ти гарантирам, че жените са не по-малко ревниви от мъжете - не знам как си стигнала до този извод но жените са по-наситени в относно емоции и чувства - по-големи егоисти сме, по-ревниви сме и повече се вживяваме в нещата
Авторката - по=добре спести на баба си тази новина, старите хора винаги искат внуци, пра-внуци, ще ти се намила на главата, че с този си избор да си хомо никога няма да им доставиш това щастие - а да ти мрънкат е кофти....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Ммм,не,не то хигиената си я спазват,просто ми е направило впечетление,че на много мои познати и приятелки не им е особено приятно да правят свирки на момчето,тази работа не им се нрави много,много,не гледам само по себе си.
Мъжът и жената са създадени един за друг,ОК,няма да споря,всеки,кой каквото го привлича![]()
Еее, SunsetGirl, айде стига вече, ти едва ли не почна да ни убеждаваш, че секса с мъже не е хубав и не е правилно да го практикуваме! Ти сама каза, че няма как да правиш секс с човек, към който нямаш чувства и не те привлича - ами, представи си - и за нас е така! Няма как да убедиш един хетеросексуален човек, че секса с неговия пол си заслужава повече, както и един хомосексуален, в обратното! А на въпроса ти - не, не ми е гнусно, нито са ми гадни миризмата и вкуса като правя свирка на приятеля ми - човека си има перфектна хигиена и ми е много приятно даже. Айде стига - изглежда все едно ни проповядваш колко е правилна и неповторима твойта сексуалност - ми прави си секс с жени, това си твой избор, ама не се опитвай да убеждаваш другите, които не са на твоето мнение!![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
по-добре не и казвай![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Почнахте яко да се излагате, айде поспрете се малко.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не и казвай според мен . Просто следващия път като те пита нещо подобно казваш , че сега не ти е до момчета или увърташ някак въпроса..![]()