- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа на баба ми, че съм лесбийка?
сериозно недей. и бях сериозна за тва с инфаркта (а оная смешка с егоистичните кучки въобще няма да я коментирам). не можеш да очакваш човек от бай тошовото време да приеме нещо такова лесно. дори в сегашното уж демократично общество има хора, за които това не е нормално, камо ли за старото поколение. баба ти сигурно те обича много и ще те разбере, но преди това ще изплаче доста сълзи... а това може да бъде спестено.
най-добре си трай за нейно добро. аз също имам бая тайни от семейството си, колкото и да се доверявам на майка си и леля си и въпреки че примерно съм им разказвала как съм правила свирка на еди си кой. обаче те и двете са били страшни мацоранки навремето и това не ги стряска така, както да речем би стреснало другата ми леля. преценяй на кой колко можеш да кажеш... по това колко могат да понесат. а някои неща изцяло трябва да се прикриват, поради простата причина, че хората, които те обичат, се притесняват за теб повече, отколкото ти за себе си... и имат други критерии за правилно и грешно.
all day... all night... what the fuck?!