- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му обясня?
„Не можем да бъдем щастливи, ако търсим щастието в неща, които не зависят от нас” Ще ви разкажа моята история кято не е много хубава но мисля че искам да споделя със някого поне да ми олекне !!! Имам гадже което супер много обичам и супер много държа на него и не бих го заменила със друг никога ... но проблема не е в това ... а в това че той не ми вярва ... опитвах всичко за да ми повярва пак и да сме шастливи но не се получи...![]()
![]()
... Просто си изгуби доверието си към мен и сега му е трудно да си го върне пак ... но той не прави никакви усилия ... заедно сме вече от 9 месеца и искам винаги да сме заедно ... Кажете ми какво да направя за да ми повярва отново и да не се караме всеки ден за глупсоти ??? Моля ви помогнете ми незнам какво да правя ... тои си мисли че съм му изнежерила а не е така ... кажете ми как да му кажа че не съм
![]()
![]()
??? Моля ви помогнете ми .... Обичам го супер много ... той е всичко за мен !!!
![]()
![]()
Кирилицата е задължителна, дори и в заглавията. Оправих го.
Sh@d0w
А ти не опита ли да му кажеш, че не си?![]()
Ако дотакава степен ти няма доверие, няма смисъл.
Каква е точно ситуацията? Защо той мисли, че си изневерила?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
Еми незнам точно ... той ми няма доверие ... просто аз като му казвам че не съм и никога не бих го направиал той пак не ми вярва ;(;(;(
Защото супер много го обичам и немога да живея без него !!!Първоначално написано от NC
![]()
![]()
![]()
Не ми се мисли като те зареже какво те чака.Той явно не изпитва същото към теб.Първоначално написано от silwencety1
В момента сме разделени .. .защото постоянно ми говори глупсоти и ми писна да му ги слушам и сме разделени сега !!!Първоначално написано от NC
Първоначално написано от NC
Защото винаги съм била добра със всеки ... немога да го съм без него разбираш ли ме ... много го обичам ;(;(;(
Кажи ми как да променя това ???Първоначално написано от fenkaaa
Но той не те обича! Не те цени,5 пари не дава за теб.Първоначално написано от silwencety1
трудно ми е да го възприема защото той ми казва обратното ;(;(;(
Трябва да се изключиш и да помислиш(Колкото и тъпо да звучи).
за какво да мисля кажи ми ... но аз нямам никаква вина той да седне и да помисли :Ь:Ь:Ь
не пиши тука
Първоначално написано от fenkaaa
кажи ми как да го направя за да излезне от тая тема
Първоначално написано от BeFree
но той като ми няма доверие ???
Ако приятелия ти е пича от темата "Имам проблем с гаджето ми!" по-вероятно проблема да е в него отколкото в теб. Но все пак ако си му давала повод да ти няма доверие може и в теб да е. Но по-вероятно да е в неговото самочувствие.
Първоначално написано от BeFree
не съм му давала нищо ... как да си му върна доверието към мен ???
той ми няма доверие от 7 месеца .... ;(;(;(
Ами всъщност има и първите 3-4 месеца и после тя ме излъга няколко пъти и от там така стана , че вече и нямамПървоначално написано от NC
Дали го е имал...въобще!!!Първоначално написано от silwencety1