- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да го целуна??
Хах мислиш ли, че не се изкуших да мина от кръста надолу?Абе утре по физкултура, ще ида при него и ще го целуна по бузата! Да не се чудя, както при предишния. Ще пиша какво е станало. Заакачките, ако взема да ви ги описвам, ще стане перверзна история, леко перверзна
.
Искай това, което другите не искат. Искай това, което другите не могат. Искай това, което другите мислят че имат. Искай надеждата и приятелите и няма вече да ти трябва нищо!
+1Първоначално написано от JustForFun
Ее, здравейте скъпи съфорумчета!Как сте днеска? Аз пиша да ви кажа как мина при мен. Не стана така, както го планирах. Но слушайте(четете де
). Значи на голямото му обяснявах едни задачи и след това 4 часа стояхме заедно. Госпожата по математика го изпита, малко му подсказах, но все пак той си измисли задачата и му писаха 6. Последния час го питам какво ще ми даде, задето му помогнах по математика, а той взема да изрежда, а аз му викам, че искам целувка по бузата, а той "Еми добре" и ме целуна по бузата. Още не съм си я измила
Беше ме шубе да ви кажа честно, изплаших се как да му го кажа. Пеперудките в стомаха ми излетяха, цялата почервенявам като стоя до него. И разбира се ежедневните закачки. Какво мислите? Дали е разбрал намека или трябва да направя нещо по-така утре?
Искай това, което другите не искат. Искай това, което другите не могат. Искай това, което другите мислят че имат. Искай надеждата и приятелите и няма вече да ти трябва нищо!
Според мен трябва да е разбрал.Първоначално написано от Geniicheto
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Трябва да е разбрал![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
От бой,през хапане,та как се сети за целувка?Бая,ще му е странно,ако го целунеш...и то в училище.
Първоначално написано от Azoria
е някоой да мисли като мен ! аз така целувам приятелките си.. и принципно си говориме с фр (момчета) кви ли не простотий и то на бъзик, той как да разбере.. трябва да му кажеш по някакъв начин според мене..Първоначално написано от katericArofl