.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    На 29 си, не е свършил светът. Спокойно, не може веднага да намериш подходящият. А и качествени мъже - много. Просто трябва да знаеш къде да ги търсиш. За баровете не съм съгласна. Ако отидеш на бар, в който има нормални хора, а не някакви кроасани и путьовци - можеш да си изкараш прекрасно и дори да завържеш запознанство.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

shadowcrew,
    Да, прав си. 5 години е твърде много. Но преди да скъсам с бившия, исках да си намеря нов партньор. Бившият ми угаждаше да излизаме и да се забавляваме, разчитах на него и за разни битовизми и така се заблуждвах, че е подходящ. На вид изглежда свястен... Съжалявам за загубеното време. Можех да съм в същата ситуация да си търся среда, но когато имах повече шансове и бях по-млада. Най-ме е яд, че не разкарах бившия преди година, когато имах възможност да тръгна с един чужденец от колегите ми. Но все още бившият не ме беше толкова наранил, не смеех да рискувам, защото не знаех дали чужденецът няма да си замине и аз да съм на сухо. Сега се оказа, че сгреших. (( Но знам ли?

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Mikelanjela преди години точно в този форум едно момиче беше много отчаяно,че никой не я разбира,няма приятели,има семейни проблеми и т.н.Намерих това момиче и се опитах да говоря с нея и евентуално да й помогна.Оказа се,че немога тъй като тя самата не искаше и изпитваше някакъв вид страх.Кофти тръпка наистина и се надявам наистина при теб нещата да се наредят.

Аз също се надявам нещата да се променят към по-добро.
    Но ми е много, много трудно да не съжалявам за мъжа, който можех да имам преди година, но не посмях. Разкъсвам се от кофти настроение, защото нямам никакво женско самочувствие. И какво? Красива, но защо да се кефя, като съм самотна и то много ?... А, ако трябва още много да време да търпя без секс, не знам как ще ми се отрази.

anonymous708973
    Guest
    Проблемът ти в липсата на секс ли е? Чувстваш ли се по-малко желана? Ако е така... за една жена е страшно лесно да намери секс.

Ами да, чувствам се нежелана. А това ми е отвратително и безкрайно ме потиска. Този пич, който имах само за секс (въпросният, с който не тръгнах сериозно миналата година), не ми пише вече две седмици. Не знам защо. Не съм го притискала за каквото и да било.

anonymous708973
    Guest
    Намери си друг значи.

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    регистрирай се в някъв сайт за запознанства търси, общувай .. трудно е така да си намериш приятели, ама все пак де да знам

ПП: пусни една снимка де
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Не знам къде и как да намеря друг. Контактите ми са ограничени, а и малкото потенциални мъже не ме привличат. За секс това е необходимо. Как да върна интереса на този пич? Много ме вълнува. Имам чувството, че съм пристрастена към него.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Да знаеш често красивите жени са нещастни Но въпреки това недей да губиш вярата си
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Отиди на фитнес - там има мъже на всякаква възраст, отделно много от тях са общителни, а и щом си привлекателна, може да се закачи някой.

Регистрирай се и в някой друг сайт за запознанства, пък кой знае. )
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Фитнеса съм го пробвала. Освен от желание да спортувам, докато се стремях да скъсам с бившия, се оглеждах там. Нещо не се получаваше. Пак ще пробвам. Трябва да отида в другата зала, където са предимно мъже, въпреки че там уредите са от Втората Световна война и започват от 15 кг нагоре.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кажи от кой град си майна, може да измислим нещо барове марове едно друго
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от BrokenKnight

ПП: пусни една снимка де
    +1
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Аз знам къде да си намериш. НА УЛИЦАТА. ТРОЛОЛОЛОЛО.

Супер фен
    Е ако е за неангажираща връзка, ходене по баровете, драсни едно ЛС

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сигурно ще повторя някой ..

за компания - запиши се на нещо, излизай самичка .. намират се хора, стига да си контактна личност.

за момчета - повечето са бройкаджии (по заведенията), а тези на улицата не смеят дори да се усмихнат ..

хрумва ми и сайтове за запознанства? ..
    фейсбук? (колко изтъркано) ..

Стегни се !!! Повечето момичета са сами .. а и както прочетох по горе в коментарите доста добри съвети са ти дали .. наистина би било препоръчително да започнеш курс по нещо .. можеш дори да ходиш на фитнес и между другото там можеш да срешеш много хубави мъже разбира се тъпи но поне могат да ти повдигнат самочутсвието
    Не се отказвай от това, което искаш НАЙ-МНОГО, за това, което искаш СЕГА!

подкрепям идеите, които ти дадоха за масаж, шопинг и тн, но защо не отидеш на психолог? мисля, че тази инвестиция ще ти е най-полезна за момента. нормално е да си в дупка, след такава раздяла, с професионална помощ, ще излезеш по-бързо, според мен.

в интернет ..

Мерси за съветите!
    Ами повечето варианти съм изпробвала. Психолог според мен няма да ми помогне, а ще ми помогне единствено нова по-успешна връзка. Ако не я намеря скоро, може и да лудна тогава.
    Ами и сайтовете и Файсбук пробвах. Там ухажорите са все по-големички от мен и то значително или значително по-малки.
    Утре съм на курс по италиански. Надявам се да не сме само женки пак. Дано да има и някой апетитен хубавец.

запиши се да спортуваш нещо а и имам приятел художник ако иская да те запозная с него

Здравейте!
    В супер отчаяние съм тласната всеки ден. Бях на 1вия урок по италиански. И представете си: само жени и един мъж доста големичък ... Абе, защо все така ми се случва???? Какво да направя, за да не съм само сред жени? То няма изобщо мъже в тая гадна България, камо ли да имаш право на избор!!! Не искам да си остана стара мома, не искам в най-хубавите ми години да съм без любов и секс!!!! Опитвам се за стана желязна, но уви, чувствата и желанията ми се засилват всеки ден. Толкова съм самотна!!!
    Сигурно трябва и да задам запитването си до вас как деликатно да накарам красивия чужденец, с който имах необвързващи отношения, да ми се обажда пак. Бях го поканила да се почерпим за именния ми ден. Обеща да му ида на гости в близките дни и повече не ми се обажда. ОООООООООООООх! Толкова е хубав и секси този французин!!! ... И на всичкото отгоре ми е колега и не мога да си го избия от главата. Сигурно се страхува да не му се лепна като гербова марка, като знае, че скъсах с гаджето си. Не съм го притискала за нищо, никога. Защо така не ми върви, майка му стара!!!! ((

Имам чувството, че където и да се запиша, все няма мъже! Затова го търпях бившия толкова много време, за да не съм сама. И пак по ирония на съдбата съм самотна. Иде ми да си тегля някой ден куршума и да се приключи всичкооо...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    горката, яд ме е, че не мога да ти помогна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си