- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как и къде да намеря приятели и гадже?
Направо съм много зле. Дори взех да ви досаждам и отегчавам с моите проблеми. Но ви пиша, за да намеря утеха, поне като споделя. Виждам в този форум един вид изповедалня.
Схемата е ти се изповядваш останалите те нареждат[говоря по принцип]
![]()
Съжалявам, но нещо не успях да те разбера. Какво имаш предвид?
Не в нета.
Започни да четеш.
Общувай с хората.
Гадно е малко, ама става неусетно
Общувам, доколкото имам достъп до представители на мъжкия пол.
А от четенето не съм сигурна, че ще ми помогне, освен да се потопя още повече в моята самота. Аз съм интелектуален тип и ти го казвам от личен опит.
ако си интелектуален тип, самотата е много продуктивна, да ти кажа ;д
аааа, добре, някакви хобита, интереси? запиши се на някакъв спорт.
Привет на авторката...
Относно колегата ти (французина) , може би не иска да се обвързва с теб,при положение,че току-що си се разделила с дългогодишния си партньор .. Не на всеки му е приятно,защотоо знаеш ли след това приказки,приказки...хората не спират... според мен,не е нужно да се вкарваш в толкова големи Филми.. просто гледай на живота по-позитивно... и на мен ми се е случвало това преди години... Нямах приятели,но сестра ми не ме остави нито за ден..започнах да излизам по барове,по кафета,къде ли още не ... контактувах с много стари приятели...(но не такива каквито ти описа) .. защото за всеки влак си има пътници...а относно твоята приятелка,която е пълничка...е много грозно от нейна страна... защото колкото и по-хубава да си от нея..приятелството си е приятелство... до ден днешен казвам,че няма най-добри приятели..има само добри познати .. та не се обръщай назад... е както споменаха,запиши се на някой курс... на нещо,което обичаш..щом имаш възможността,защо да я пропускаш...щом салсата не те влече,пробвай с друг вид танци... УСПЕХ... и не се отчайвай толкова бързо,живота не е свършил....
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
mimzchet0,
Благодаря ти за мнението! Именно и аз тарся приятели, с които най-малкото да се разсея и да мога да излизам и да не се застоявам вкъщи, защото това ме депресира (особено събота вечер).
Французинът от самото начало ми каза, че връзката ни е само за удоволствие и нищо повече. А сега се оказва, че дори и за удоволствие не ми се обажда. Предполагам се е уплашил да не би да искам да променя статута на отношенията ни. Опитвам се да го изтрия от съзнанието си, но ми е адски трудно и според мен доста съм хлътнала. В никакъв случай няма да го търся повече. Не искам да съм досада за един мъж. Това с французинът да ти кажа повече ме разстройва дори от факта, че скъсах в бившия.
Всичко, което всеки от вас ме посъветва веднага направих, бъдете сигурни. Посещавам курс по италиански, макар, че там шансовете за ново гадже са повече от нулеви - само жени сме. Салсата, напротив, много ми харесва, защото така разпускам. Но не мога да я посещавам, заради италианския. Ще пробвам в понеделник един друг салса клуб, който стартира курсове. От интернет - само супер неинтелектуални типове ... Фитнес: ще започна пак след кратък стоп (защото лятото играх тенис), но не съм оптимист, защото познавам контингента на двете зали до нас. Масаж: планирала съм го като се опарича. Но едва ли често ще мога да си го позволявам предвид идните по-високи разходи по празниците и зимния период. Дори да ви кажа, стигнала съм до там, че поразлистих из нета за жиголо. Но има два огромни недостатъка на тази идея: супор скъпа за реализиране и супер неетична за моите възгледи, а и трето: гнусно ми е. Само ви споделям какви истории са ми в главата под влияние на отчаянието ми...
Упс, олях се, да не ви отегчавм повече. Ако някой има друга идея, различна от вече изброените, съм готова да я разбера.
Благодаря ви!
като за начало да станеш от компа ?![]()
знам знам много съм забавен ХЪХЪ
Не съм перфектен но си струвам!
Ами, разбирам и приемам с чувство за хумор смешката-намек.
Ще стана, но най-много да отида да си лягам, пенсионерска работа.
Други идеи?
Споделях ти схемата на сайта как е във връзка с предния ти пост където писа, че само ни занимаваш с проблеми...ти се изповядваш хората те нареждат, ако погледнеш другите теми ще разбереш, ама не губи времеПървоначално написано от Mikelanjela
![]()
Извинявайте много,че не пиша по темата, но интересно ми е откога TEEN проблем се превърна в Сайт за възрастни !? Тоест не трябва ли тук да са само тийнове до към 20 и нещо .. все пак.. ? Просто ми е интересно.. / а относно темата според мен дори в парка докато се разхождаш може да срещнеш любовта.. Винаги казвам че когато най-малко я търсиш тогава идва !
Mikelanjela, до тук ни говориш единствено, че на всякъде сте само жени. Ами докато мислиш само "защо не мога да срещна някой готин мъж", ще получаваш само това, т.е. няма да срещнеш никой. Колкото повече говориш и мислиш за нещо, толкова повече ще получаваш само от това за което мислиш и говориш.ПРОМЕНИ СИ МИСЛЕНЕТО!. Пусни си някоя комедия, или хубава музика, или излез някъде, просто прави неща, които да ти доставят удоволствие, да те карат да се смееш, а не да се депресираш. Ако ходиш на тези курсове само за да търсиш мъже... няма да стане така. Ако не ти е кеф, няма смисъл да ходиш.Всичко е до мисленето. Ако си седиш у вас и само плачеш най-много да се разболееш. И пак ти повтарям, че ако мислиш позитивно, всичко ще се нареди, ако само плачеш и испадаш в депресии - ще стане още по-лошо. [/b]
WhereIsTheLove,
Не съм те карала да ми четеш писанията, нито да се включваш. Ако се хванем за преставката TEEN, то в сайта не трябва да има по-големи от максимум 19 годишни. Никакви такива 20 и нещо си. Съжалявам, че съм малко по-рязка, но отношението ти ме подразни. А аз се надявах на разбиране и съвет, макар и от по-млади от мен хора! За мен на първо място е уважението към другите!
Ами мисленето ми е такова, защото не мога да свикна да си стоя вкъщи и само да се утешавам с някой филм. И тази вечер сигурно това ще правя.