.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Незнам какво да напиша ...

Е това е краят и за какво .. може би защото искам да сме само двамата вместо да прави купон в тях или заради нещо друго. Сълзите напират в очите ми, сърцето ми тупти бясно, а няма кой да ме изслуша и да ме разбере... Е какво пък трябва да съм силен, нали момчетата трябва да сме такива, е в момента може и да не се получава както аз искам, но все пак ще се опитам да съм позитевен.

Наистина съжелявам ако нищо не се разбира, просто и аз незнам какво правя в момента

Седя, втренчил поглед в телефона , чакащ да се обади , но тя няма да го направи ... защото партито и приятелите ми са по-важни за нея от колкото аз

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За какъв купон става дума?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Е ще прави купон в тях с най-добрите ми приятели или поне ги мислех за такива ... докато не разбрах колко долни хора са в действителност

Мега фен Аватара на sasha_90
    Смятай тогава колко си важен за нея...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kamelot
    Е ще прави купон в тях с най-добрите ми приятели или поне ги мислех за такива ... докато не разбрах колко долни хора са в действителност
    А проблемът в това къде е? Защо не отидеш и ти?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Kamelot
    А проблемът в това къде е? Защо не отидеш и ти?
    Не пуша и не пия и просто не ми е там мястото , а и мога да изляза само за час/два в които исках да сме заедно... а тя се направи на интересна по много гаден начин ..

Супер фен Аватара на Irti
    Ей така от любопитство.. кой набор си ?

Цитирай Първоначално написано от Irti
    Ей така от любопитство.. кой набор си ?
    93

Град
    София
    Пичага ,наистина много кофти . Мога да ти вляза в положението . Знам,че това ,което ще ти кажа ще ти се стори глупаво и безсмислено на пръв поглед,но опитай се да разбереш какво имам впредвид .

Знам,че повече от всичко искаш да си с нея и да няма никой около вас ,просто ... вие двамата сами в целия свят . Но истината е ,че щом тя така е постъпила,значи не те цени толкова ,колкото ти нея . Хубаво ,след ден ,два ще се сдобрите , но наистина тя не е за теб . Знаеш ли колко момичета искат да са на нейното място . Знам,че може да ти е трудно да го разбереш,но тя не си заслужава , след време тя ще съжалява Сега може да боли и да се чувстваш смазан ,но гледай някое филмче,чети някоя книга , разсей се с нещо и премисли нещата като мислиш малко по-трезво

Супер фен Аватара на LeprikonA
    това не ти пречи да идеш и ти и да прекараш двата часа с нея, не е трудно просто да се поотделите за мъничко, особено когато там ще са ТВОИ приятели и ако са такива биха се съобразили да си правят кефа без вас двамата за малко. не е болка за умиране. това, че не пушиш и не пиеш , не значи, че не ти е там мястото. просто хората ги използват за да се забвляват, ти можеш и без това да се забвляваш, нали?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

За да предпочете да си направи купона с приятелите ти вместо да излезе с теб, смятай колко и пука, а те кви приятели са ти. И то ако искаше да отиде на купон вместо да се видите някак по-приемливо, ама тя да си се кефи на собствен у тях като знае, че те е сдухала със сигурност... В кофти ситуация си, ама поне си направи изводите и ги зае*и всичките да им дойде акъла.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен
    егоистично се държиш, защо тя да отменя купона, само защото теб не те пускат? като имаш 2 часа, иди за толкова.
    но ти явно предпочиташ да мрънкаш като малко момиченце. горкичкият, пренебрегнат от лошата си приятелка старадалец.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    а тоя купон от кога е заплануван? (ключов въпрос)
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Аз пък по друг начин го виждам. Тя прави купон (на който ти си 100% поканен) организиран е, ангажирани са други хора и ти в последния момент искаш цялата организация да рухне щото ти имаш претенции. Като можеш за 2 часа иди там за 2 часа не преебавай нещата..тя кво да подхлъзне 10 човека, защото ти не пиеш, не пушиш, искаш навън...бла ..абе не знам ама компромис е нужен.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не се филмирай толкова. Тя не е виновна ,че теб не те пускат и не може да не си прави купони заради това. Приеми го.
    Може би трябва и да поговориш с родителите си да започнат да те пускат за повече време - все пак си на 18 / или скоро ще ги направиш / .
    Според мен най-добрият вариант е : отиваш на купона за два часа и все ще останете за малко сами и там. Нека види ,че с теб би могло да й е приятно. А после в друг ден ще излезете само двамата.
    Успех.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Тук има 2 гледни точки: твоята и нейната.
    Твоята е, че ти си мислиш, че на нея не и пука и не се съобразява с теб.. и за ограниченото време, в което можеш да излезеш тя не пожелава ТОЧНО ДНЕС да се видите.
    Нейната е, че на нея може би е писнало все да излизате двамата и си е малко по така.. весела и би искала една вечер да прекара купон.. Ти недей да я спираш.. не и се цупи. Помисли малко за нея .. и за нейните желания. Не бъди и егоист.
    Твоите приятели.. не знам каква връзка имат с нея и защо ще купонясват заедно, но или отиди при тях и не се отделяй от компанията колкото и да ти е гадно.. или стой тука във форума пред монитора и се 'социализирай'..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си