Здравейте отново!
Благодаря ви наистина за съветите!
Ами баровете изобщо не смятам за място за качествено запознанство, а просто ми харесват, за да поизлезна и да се разпусна. Забравих да ви спомена, че съм купонджийка и обожавам да танцувам.
Чрез бившия нямам общи познати, нито приятели. Аз все го питах как така си няма среда, макар че и той е доста над моите годинки (7 год.по-голям). По-скоро той се запозна с мои приятели. Ама че работа ... В днешния век все жената се очаква да е активна за какво ли не ...
Послушах съветите ви: днес ровичках из фейсбук за приятели на мои приятели, въпреки че очите ми бръждяха и бяха кървясали от плач и от снощното ми гледане на филм до 2 часа с цел да се успокоя. Излезнах с приятелка и се щуросвахме из магазините, колкото и това да не ме кефи. Нетипично за жена, но факт. Проучих и за масажите. Обикновено по принцип не пропускам да се грижа за външния си вид. Ползвам макиаж, обичам спорта, динамична съм по натура...
Опитвам се да се балансирам. Зная, че се впрягам. Разумът ми говори да се владея, а емоциите ме изтезават, че на 29 съм без гадже и потенциални кандидати. Дано моят влак скоро дойде и най-вече да е качествен!
Какво да направя, звуча много трагично, въпреки че не искам да падам духом. Да, липсва ми и секс и то много. Поне това да имах, щях да съм макар и малко, но по-спокойна ...