- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как го тълкувате?
Какво си мислите, когато забележите, че някое сладко момче не сваля очи от вас в училище например? Как ще го тълкувате? А и вие кога не сваляте очи от някого?
Питам, защото едно момче в училище, не спира да ме гледа когато сме близо един до друг и да ми се усмихва..
Моля без обиди , просто ми е любопитно![]()
Аз го тълкувам като проява на интерес, дори може да се каже че момчето има нещо по специално към теб, иска да те опознае. Това че те гледа не е случайно
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Очевидно е че има интерес към теб. Ако до сега не те е заговорил, може би е по - срамежлив. Просто като минаваш покрай него го поздрави някой път и ще видиш как ще добие кураж.
Срещни му погледа и му се усмихни.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
може да си му изяла сандвича ..... никога повече не го прави![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Не, нищо не съм му яла.. Да, като си срещнем погледите се усмихвам. Това със поздрава определено ще го пробвам.. А какво мислите, следващия път,когато си срещнем погледите, да го задържа ли за по-дълго или бързо да отместя очи?
Ако мочето ти харесва наистина си задръж погледа за по дълго време и виж как ще реагира той
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Т'ва със сандвича ме разби!![]()
По темата - пробвай да му подариш курабийка, бъбрек.. Хвани му интереса с кисело мляко[/quote]
They never deserved this in the first place!
а може просто така да ти се струва?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Момчето те харесва.
Какъв по-ясен знак искаш?
Както беше казал някой в една тема,едно ЗДРАВЕЙ прави чудеса...![]()
И аз съм на мнението на писалите преди менМомчето те харесва.Когато ви се засекат погледите му се усмихни и си задръж погледа по-дълго,поздрави го някой път.
![]()
ми има интерес например
Ами и аз съм лудо влюбен в едно момиче и само я гледам ,защото съм много срамежлив и не знам дали тя си има приятел , но скоро трябва да я заговоря , че не знам .... ;d
Другия път, когато те погледне деиствай(шегувам се) ;д
Отиди при него запознаите се ако не го познаваш и си поговорете ...![]()
You follow what you feel inside.
It's intuitive, you don't have to try!
It comes naturally, mmmm it comes naturally ..
Значи те харесва , ако и ти го харесваш направи нещо ; например заговори го![]()
може да е разногледсега сериозно, щом само те гледа и ти се усмихва, значи има интерес - и ти го гледай, усмихвай му се, намигни му - ще му дадеш кураж да те заговори
![]()
Определено има интерес към теб. Или го заговори или му дай възможност той да те заговори.