- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ИМАМ СИ ЛАПТОП!
Трябваше да направя тема, твърде важно и вълнуващо е.
Едно желание от 7 години най-накрая ми се изпълни.
И си е само мой и си го взех съвсем неочаквано.
Благодаря.
Йей ^^
винаги ми е било някво неудобно да си пиша с хора докато знам, че пишат от телефон
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Благодаря, благодаря.
И да, от телефон си е доста кофти и винаги си личи :д
А сега да попитам нещо - кой скайп беше преди грандиозните промени? http://zelka.org/details.php?id=1740...#startcomments този ли?
Или май беше по-стар... Помня само, че беше 3.нещо
Мерси (:
Обаче не тръгва на виндовс 7 и инсталирах някъв 3.6 и той май се самообнови и сега е гаден -.-
Но все пак е вълнуващо - влизам в скайп за пръв път от повече от половин година![]()
наскоро и аз влзезнох в скайп и бях изумен, че има хора още ползващи го. o.O
Скайп е ужасна програма и мисля да я сменя с нещо. Jitsi изглежда страхотна и има всички нужни опции и отгоре, но има един проблем, затова май ще търся нещо друго.
Искам апликацията да не ми дава никаква индикация за получените съобщения, докато не реша сам да ги проверя. Jitsi винаги отваря нов прозорец за това; но е open-source, така че бих могъл и да си я модифицирам. Само че интерфейса не го поддържа добре, затова сигурно няма да изглежда яко; търся по-скоро нещо което работи като по-старите версии на Скайп.
Във всички други отношения, Jitsi е супер. Open-source, не ми четат съобщенията (знам го със сигурност защото сорс кода е опън), дава ми да си избера енкрипцията, имам 1000 възможности за къстомизация.
Но разбира се, ако имах таблет даже нямаше да имам нужда от чат програма, защото мога да го свържа с мозъка си и да изпълнява всичките тези функции, но сто пъти по-добре.
в момента съм в IRC и си работи перфектно, само че разликата е, че тия дни се ползва повече от хора които се занимават с IT; иначе Freenode е пълен с канали с по стотици активни участващи
mIRC е програма, IRC е услугата за която говорите и която може да се ползва през други програми
само в сървъра който ползвам виждам повече от 10 канала с над 1000 човека в момента
ако не ти дава да се логнеш със стара версия - слагаш най-новата, логваш и слагаш старата след това
n00bs
Честито!![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage