- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на грим..
С какво точно си почиствате грима...кажете някакъв хубав продукт за това.. Моето свърши иначе преди ползвах На Авен и мокри кърпички съм ползвала, но много изсушават.
Тоалетно мляко-Евтерпа,Билка,Регал,Ариел козметикс имах някакво,не помня точното име ;д ...В момента си ползвам Афродита и съм много доволна![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз си го чистя с хидратиращо почистващо мляко на Нивеа. До сега не е имало някви кофти последици ;р
Първоначално написано от antifashionshit
В момента съм с Нивеа pure and natural .. доволна съм от него и не ми люти на очите!! (най - важното за мен) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На Douglas почистваща вода ползвам, но не ми маха спиралата и молива и затова след него минавам с Nivea Pure and Natural.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^^^
Да ама щипе на очите![]()
Поне на мен изобщо не ми понася. Очите ми сълзят и стават червени![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
същата работаПървоначално написано от FreshJuice
няма да повторя с него
По случайност и аз съм с него. Иначе не обръщам внимание на тоалетното мляко. Всички ми изглеждат еднакви.Първоначално написано от vampire_girl_
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз ползвам Афродита и съм доволна.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
билка с бяло грозде, много приятно мирише. после задължително минавам лицето с вода.
Мицеларна вода. Идеално почиства всичко. С доста чувствителна кожа съм и не щипе изобщо, много е приятна.
Everything changes, but beauty remains ...
Ползвам мокри кърпички "Бочко" и дегримъор за очи на Буржоа.
Първо със зехтин, че очната линия ми е водоустойчива.После с това. Доволна съм, но може и по-добре, ще се оглеждам за варианти.
Много време ползвах почистващото на Avon. В момента съм със някакво българско с морков .... био фреш и пак съм си толкова доволна. Понякога после минавам и с ексфолиант и след това с розова вода, за да се изчисти всичко като хората.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Аз го чистя с мокри кърпичкислед това си измивам лицето с Garnier Pure 3v1 и го намазвам с крем.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
А някой може ли да ми препоръча медицинска козметика. Просто на нея най-много се доверявам. До скоро ползвах това и бях изключително доволна, нямах абсолютно никакви проблеми, но то е само за грима по очите, а сега съм се насочила към нещо, което е предназначено за цялото лице.
Спиралата поне при мен много трудно се чисти.Имам едно на Евтерпа бадемово тоалетно мляко.Доволна съм.И от Афродита съм доволна все са по 2 лева.Ползвах едно на Гарниер за 8 лв ,ама толкова пари да даваме за 1 почистване на грима не мисля...За много чувствителни очи дегримъор имах на Нивея един светло син 5 лв беше само от него съм доволна за очите ,всичко друго червена ставам после.
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче