- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разбих си сърцето сам...
Лонг тайм агоу... Бях с едно момиче... аз я обичах , тя ме обичаше даваше ми всичко , нишо не ми липсваше точно тя беше човекът за мен. Купнеехме един за друг.
Незнам какво се случваше вътре в мен но реших , че ми е омръзнала , че ме натоварва и т.н. Опитвах се да я разкарам по всякакъв възможен начин и дори нямах отговор защо. В крайна сметка успях. Тя ме обичаше до толкова ,че с месеци наред се опитваше да ме върне и правеше всичко за мен...
Сега след толкова време тя ми липсва повече от всичко , искам само нея , провалям се от ден на ден и намирам утеха само в алкохола ... Има ли начин как да я върна при себе си .... Направих угромна и детинска грешка .... тя ме преудоля , а се указа , че моите чувства още са на лице ... макар да бяха заспали зимен сън...![]()
![]()
![]()
![]()
Замалко си помислих,че си бившия ми![]()
Няма какво да направиш според мен,пропуснал си си шанса![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Може би си Обил любовта и с грЪмУтност :С
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Може би не ме ебе в момента твоето мнение за моята грамотност ?А може би не ми вършат работа шибаните ви хейтърски коментари ! А може би сядам пред компютъра за да се разтоваря , а не да проверявам всяка запетайка ?
![]()
Или може би в такова положение не мислиш за нищо друго, освен за момичето...най-добрия вариант е да забравиш за нея и да намериш друга, ама не да се оплакваш, че не можеш, а да го направишПървоначално написано от DaSparKonE
Пък дори и да не търсиш/намериш друга, важното е да се чувстваш добре, а това не е нещо трудно (като гледам статистиката и темите по форума, май само за мен не е
). Айде, силата е с теб
![]()
![]()
Колко пъти си препрочете последния пост за да го изпратиш без грешки ...![]()
По темата :
Имал си , не си го оценил ,загубил си го - край !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
сам си си виновен, мойто момчезабрави я по-добре.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от GLaDOS
Точно.. Забрави я.. Потърси си друга и такамм .. И другия път не прави тази грешка отново демек, с другото момиче
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Вместо да хленчиш по форуми, продължавай напред и се вземи в ръце... Сгрешил си и сега ще си понесеш последствията. Момичето не е длъжно, когато ти скимне на теб да е на разположение. Ами то след 2 месеца пак може да ти дойде на акъла, че не ти е добре с нея и пак да искаш да я разкараш..
Сам си си виновен,изпуснал си си шанса.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ако бях на мястото на момичета аз щях тебе да те отеба,че с тоя пръвупис...ай ай ай!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Eми постъпил си незряло.
Сега си носи последствията.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
сам си си виновен. сега нямаш право да искаш от нея каквото и да е. първо си я разкарал, тя се е мъчила и ти чааак пооосле си се сетил, че я искаш. еми мисли като правиш нещо.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Него не го ебе правописа.Първоначално написано от Verminaard
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Харабия. Мен тва ме отблъсква.Първоначално написано от Luidgie
На кви години сте сега и сте били тогава? Колко време е минало и в какво се изразява това, че сте били един за друг?
ще намериш друго момиче и с него ще кУпнеете един за друг![]()
NOH8
Оооо колко добре те разбирам. И аз направих същата грешка преди 1-2 години... Трябваше ми доста време, за да почна да се заглеждам по други момчета. Мисля, че съм го преодоляла вече. Приятели сме си. Някой път ми звъни и си говорим с часове по телефона.Винаги ще си остане момчето, което ме разбира най-добре. Примири се с грешката си и се опитай да я преодолееш. Хората се учат от тях. От тогава започнах повече да ценя хората до мен.
Всяко лошо за добро. Това да ти е като обеца на ухото.
![]()
nigga stole my bike
И аз такаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Съгласна.Първоначално написано от GLaDOS
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Може и все още да имаш шанс с нея. Ако ти дава надежди, давай, защото после ще съжаляваш, че не се опитал..
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Хаха и аз така.Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Иначе сам си си виновен, трябва да продължиш напред. На момичето едва ли ще и се занимава с теб.
хьуахьуаХУЬХАУЬхуаХьуаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
![]()
п.п. сори за спама не се здържах![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
И на теб кое ти е толкова смешно?Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Сори за израза ама за мен такива момчета са боклуци. Наранявал си я сега вече я обичаш и не можеш без нея! Бягай далеч, видно е че не си й нужен !Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Не,че са буклуци,просто са започнали да излизат от пубертета и да се осъзнават.Първоначално написано от Gerityyy08
![]()