- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разбих си сърцето сам...
Виж,не мисля,че всички биха те разбрали какво ти е .. само тези,които са го изживяли могат да дават мнения и съвети от личен опит.. другите просто си знаят тяхното и така... Та моята гледна точка е,че колкото и време да мине няма да забравиш това момиче.. ти си я обичал толкова много,споделял си с нея толкова много неща.. и с една дума тя е била част от теб.. Преди 3 години и половина се разделих с първата ми любов..вярвай ми до ден днешен не мога да го забравя..сега си имам друг,с който съм от 1 год. и 7 месеца..но не се получава,ПЪРВИЯ СИ ОСТАВА ПЪРВИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.. каквото и да правиш винаги ще се сещаш за нея..примерно има моменти,в които си слушам музика и се сещам винаги за него .. така че изгубил си шанса..така е на момента не мислим,ама след това става много лошо...но все пак Опитай...може пък и да се получи,знаеш ли![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Ти си го казал - сам си си виновен. Според мен няма какво да направиш, освен да я оставиш да е щастлива. Ако наистина ти пука за нея, ще искаш да е щастлива, дори и да не е с теб. Тя се е борила за теб с месеци, ти си я отблъсквал. Накрая те е превъзмогнала. Не знам дали си даваш сметка колко усилия и е коствало това. Не знаеш какво искаш и с това само си я наранил. Не и го причинявай отново, просто продължи напред.
След като не знаеш , какво искаш...
Не причинявай отново,това на момичето.Продължи напред,след като те е преживяла,по-добре за нея.Вземи си поука,от случилото се и не повтаряй стари грешки (;
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Изказавам лично мнение да отбележа.
Мисля че си написал тази тема, за да ти дадем малко кораж да продължаваш да се бориш за нея. Смятам че знаеш каков всеки ще напише и знаеш че написаното няма да е положително.
Според мен ако наистина я желаеш толкова колкото казваш й го докажи. Покажи и че тя за теб е всичко и че не можеш без нея. Щом сте били заедно значи знаеш каквои харесва и как да я накараш да и е гот. Късмет и ако не успееш запомни че светът не е свършиииииил.
Мойка,тъпо си постъпил...не може като ти скимне да я гониш и като ти скимне да и викаш да се връща...тя не ти е кученце...Не го заслужава това момиче...
Хах и аз тъй си помислих....Първоначално написано от Biskfitka
по темата: Потърси си нова.... Трябва да продължиш напред
Няма какво да направиш... Освен да я забравиш и да не се връщаш в живота иПървоначално написано от DaSparKonE
![]()