- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се държи странно...
Има едно момче,което преди харесвах.Казах му,но него не го интересуваше.Мина време и сега си има приятелка и аз не го отразявам.Проблема е там,че сега не ме оставя на мира и отчаяно иска да му обърна внимание......
Ще се радвам на всякакви мнения по въпроса![]()
става въртюлейшън
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
продължавай така.. дълго време ще ти тича по г*за
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Момчето не знае какво иска.По-добре не се занимавай с него,все пак си има приятелка.
Изобщо не се занимавам с него,но той постоянно ме дебне,а като си говоря с най-добрата ми приятелка той винаги подслушва,а когато най-малко очаквам сяда до мен ...Първоначално написано от ivcheto0o
^ Уоу, на мен това ми звучи направо зловещо. :d
He's hiding in the shadows...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ http://www.youtube.com/watch?v=op7uPg4Pi6I![]()
По темата: Мисля че се опитва да седи на два стола. Един вид ако сегашната му връзка не успее с нещо, да не остане капо. А може и да обича вниманието и иска да е сигурен, че няма да загуби твоето.
Макар, че не го е заслужил с нищо.
Първоначално написано от Sh@d0w
много хубава песен![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
И при това адекватнаПървоначално написано от LeprikonA
![]()
Най-много мразя такива .. Момчето просто не знае какво иска, когато ти си го харесвала не ти е обръщал внимание, а сега тича след теб! Според мен, иска да си вдигне самочувствието, демек ~ "гледайте ме къв съм готин, мацките тичат след мен" ... Не се занимавай, ако имаше по сериозни чувства нямаше да те реже! Да не говорим, че си има гадже ..
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...