Скъпа, нека ти споделя, че е бая неразумно да съдиш за нечий умствени капацитет без да го познаваш. Аз попринцип предпочитам да го чувам (и не става рядко) отколкото да го казвам, но тиквата ми не стои само за красота на тия рамене, а си е запълнена доста. Колкото до акъла толкова, не повече, но другото, което ми е много интересно е защо очевидно не само и ти ами и разни други участници в тази дискусия правят връзка между обидчивост и т'ва колко си умен или не. Мога да ти гарантирам, че съм много обидчив и не съм от тия дето правят ясна разлика между базик и истина, но съм достатъчно информиран за да ти ръся тонове информация на дадени теми, за които не си чувала. Ениуей, инъф шоуинг оф, ай гота стоп ит, ит'с нот типикал фор ми. Та... колкото и да съм скучен и много обидчив нима това значи, че съм някаква долна твар? Нима тези, които са по-лесно раними си заслужава да им се прави гадно? Нима сравняваш тази долна постъпка тяхна с просто един базик? Неее, дори и ако не бях обидчив пак би било прекалено грубо. Тук не говорим за шега, те си изливаха мненията... зад гърба ми... по отношение на личния ми неща, там е проблема, не в това, че не чатвам от шега