.

Виж резултатите на анкетата: Губили ли сте близък човек?

Гласували
14. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

1 7,14%
  • Да

13 92,86%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

-|- "Тема Х" ...

Знам, че много от вас няма да одобрят съществуването на подобна тема в който и да е раздел на форума, но наистина почувствах голяма нужда да споделя и да разгпварям с някого. Случи се така, че загубих много важен за мен човек и не мога да преодолея раздялата. Беше ми за 1-ви път. Никога не бях ходил на погребение и не бях виждал починал човек, нито пък бях губил някой от близките си...
    Не мога да го преодолея, ако има и други като мен - не искам да ровя в раните ви, но ако можете кажете по няколко думи. Не спирам да се питам къде ли е сега, добре ли е.....

ами съжалявам.
    оправяй се

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Да, губил съм доста, но винаги имам успокоението че всеки умира, и отива на по-хубаво място такъв е живота, гледай напред, с рев и сълзи никой няма да се върне

Мега фен
    Град
    <3
    Близък, близък... колко близък?

Колкото по-скоро се освестиш от случилото се, толкова по-добре. Не се депресирай, не го мисли, не бъди като баба.
    Загубих едния от двамата най-важни хора в живота ми. Липсата винаги, ВИНАГИ я има и ще я усещаш. В-И-Н-А-Г-И. Дори след 10 години винаги ще си спомняш тоя ден кристално ясно и ще е запечатан в главата ти. Важното е... да пазиш хубавото от този човек... винаги когато ти е тъжно и демотивирано да се сещаш за него и да знаеш, че той не би искал да те вижда такъв, защото ти го е повтарял много пъти докато е бил до теб... Че можеш да се справиш с всичко заради него. Че го обичаш и те обича така, както никой друг на тоя свят.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    space
    тази година ми измря половината семейство...-.-

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ходил съм на 4 погребения досега, приемам го нормално, това са си нещата от живота, никой няма да живее вечно (освен мен).
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Какво значи да ги приемеш "нормално"?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ами не изпадам в депресии разни, до 1 ден съм забравил, че съм бил на погребение и не си мисля за това нещо сума ти време, нямам сънища и подобни
    n00bs

Не мога за един ден да прежаля важен за мен човек...
    Все още се явява пред очите ми...
    Дано с в ремето избледнее ...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    5 близки починаха и не отидох на нито едно от погребенията, дори не почувствах нищо, макар че ми бяха много близки.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Много съм безчувствена на тази тема.
    Губила съм двама роднини, но честно да ви кажа нищо не усещам.
    Мисля, че единственият човек за който ще ми е мъчно, ако умре е баба ми, но когато стане ще видим.

Мега фен
    Град
    <3
    Няма да мине никога душиице.
    Просто се научаваш да живееш.
    И то да живееш с хубавото, което ти е оставил тоя човек.
    Винаги ще липсва.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Жал ми е за вас.
    !
    4XCOKИ

Когато бях на 15 - 17г. си мислех, че няма дам и липсва никого... Но сега, вече като по - голям... болката е огромна... Като не мисля за това съм окей, но замисля ли се рухвам... Не искам да губя още хора, макарт че някога и това ще стане... Просто се привързвам много...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си