.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Абе ти май не си кърмен като малък ?
    n00bs

ти май не можеш да кажеш нещо по-сериозно освен някакви опити за затапване или нещо от сорта :О

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Град
    Niggaland
    ами когато ти кажа нещо сериозно, ти не го схащаш, не, че въобще схващаш нещо от това което аз пиша
    n00bs

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    на мен пък ми е тъжно, когато някой има прекрасен фотоапарат и снима всевъзможни простотии с него, лишени от всякаква идея и смисъл, ама... всеки сам си решава какво да прави : )

Мега фен
    Град
    <3
    И двамата не сте прави. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Niggaland
    И двамата не сте прави. ^^
    отивам да се снимам по боксерки на прозореца
    n00bs

dirtyyy аз не помня ти точно да си пускала снимка различна от заека ти или очите ти, че да се мислиш за много опитна

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    а, да, и това, че знаеш какво е ИСО или някакви други глупости, не значи, че имаш усета да снимаш
    защото познавам човек, който знае супер много на теория и е супер образован в това отношение, но... просто не може да го приложи.
    и също така е тъпо да говориш такива неща, при положение, че и ти снимаш разни зайчета, цветенца, оченца и себе си в огледалото. не фотоапаратът и знанията правят човекът можещ, да. някои хора и с обикновени сапунерки правят яки снимки, с идея и т.н. да, качеството може да не е на най-добро ниво, но... си личи, когато зад обектива стои човек, който има усет.

lightcameraction дано не ти е временна прищявка. Нека има , дано поне го оценява.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null

Re: Все повече хора (прави ми впечатление)

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ..си взимат "големи" "с големи обективи" апарати.
    Не че нещо, обаче момичета и момчета, за да си вземете такъв апарат,според мен трябва да имате поне малко опит със сапунерка...после с една идея по-готин от сапунерка.
    Само изказвам мнение, щото съм супер раздразнена!
    На хората, които тва ги влече сериозно, съм щастлива като си купят, но е такива теми от типа на
    "КАКЪВ АПАРАТ ДА СИ ВЗЕМА"
    и отдолу разпитване за характеристиките,които даже не знаете..моля ви.
    За да си вземеш нещо такова трябва да знаеш поне какво е ИСО..

ок,изказах си мнението.
    Ама Мони, не схващаш ли, че и ти спадаш при тоя кюп, който изреди? Мен кво ме боли фара, че знаеш кво е ИСО, и аз мога да си го прочета в гугъл, но тва не значи, че ставам за фотограф, нито значи, че ти ставаш. Ти в момента точно себе си иронизираш. Още си спомням темата, в която се похвали, че си взе скъпарски фотоапарат за сватби, защото ОМГ ОМГ ОМГ САПУНЕРКАТА ОГРАНИЧАВА ХЪР ДЪР И ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМА НАЙ-ЯКИЯ И НАЙ-СКЪПАРСКИЯ ФОТОАПАРАТ ЗА ДА БЪДА ЯКА И АРТ......... А честно да ти кажа, хубави снимки от теб не съм виждал - все някакви зайци или цветенца или лайна, които и 5-годишно лапенце със скъпарския фотоапарат на мама и тати би направил. Нямаш усет за красива снимка, нямаш усет за фотограф, ти си просто поредното разглезено лапенце с фотоапарат. Ако не си съгласна с горното - опровергай ме с реални снимки НА ХОРА, където наистина се вижда професионална фотография. Дотогава си просто едно лапенце със скъпарски никон/канон, което си мисли, че е големия фотограф и снима цветенца.

Град
    Niggaland
    А ISO дето толкова говорите за него не беше ли нещо за сетификатите или разширения на тея файлове дето се отваряха с daemon tools
    n00bs

Супер фен Аватара на starburst
    Това също, да

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    lightcameraction дано не ти е временна прищявка. Нека има , дано поне го оценява.
    ама човек аз не говоря за мен тук,отворих темата на т'ва момче/момиче дето написа,че някой нямали храна,защото това супер много ме дразни
    примерно аз съм събирал супер много време пари и съм решил,че от доста време го искам и го купувам ( вярно ,с помощ ) и няк'во човече ще ми каже,че някой хора гладували
    и аз какво?2-3 години дето съм се бъхтел и съм работел лятото за да си взема апарат да ги дам на децата в Сомалия ,а не да си взема това,което искам и да се развивам така ли?
    точно отворих темата,не заради мен,а защото това не е само с апаратите.
    Някой примерно много иска нещо хубаво и скъпо и когато го вземе,няк'ви хора,дето просто не могат да си вземат същото говорят как може видиш ли да си купуваш такова нещо,щото имало хора дето гладуват..тъпо е просто,всеки живее за себе си,достатачно благотворителни кампании има за да им спасявам аз кожата с няк'ви супер дребни пари за толкова милиони деца.

Should ever be forgot...

you're weird
    i like you

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Същото е като с музиката :з
    когато някой слуша нещо,което аз обичам, а не заслужава да го слуша, го ревнувам :Д
    и вие сте така, не се правете
    Е ти па ква си и коя си, че да определяш кой заслужава(л) да слуша музиката, която и ти. Супер тъпо е. Аз пък много се дразня на такива хора, които мислят, че дадена банда е "тяхна" или покровителстват хората, започнали да слушат същата след въпросната персона. И отношението тип "Аз те научих". Много глупаво и детинско и въобще не сте си в правото.

За фотографията те разбирам. Безз да съм фотограф са ми смешни бездарните напъни на някакви тийнове с фотоапарати-топузи. Но просто им се смей, това е истината. То си личи какви творци са.

И все пак мисля, че ако не се мислиш за голямата работа, няма и толкова да ти пука от някви пубери
    (само мнение и не целя да те обидя)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Говорете си вие..... всички знаем, че размера има значение. Колкото по-голямо, толкова по-добре. Има разбира се и плашещо големи, които никой не иска, но да се придържаме към нещо такова.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    ...

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Аз на фотоапарата ми имам едно такова. Дали ще стане фотограф от мен?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Изгъзици.
    Аз имам един апарат от близо 5-6 години и само с него си карам. Верно, не е нищо особено ама ми върши работа.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Влизам, само за да подкрепя режисьорчето :о

За това със скъпите неща. Въпреки неграмотно написаните и зле оформени мнения човекът има право. Всеки решава какво да прави с парите си и не е нужно да се лишава от някои прищевки, само защото има гладуващи деца.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Изгъзици.
    Аз имам един апарат от близо 5-6 години и само с него си карам. Верно, не е нищо особено ама ми върши работа.
    ама ти нямаш право на глас
    !

Should ever be forgot...

you're weird
    i like you

Супер фен Аватара на fen7asy
    Понеже имам някво чувство че тая тема е повлияна от моята, дето си търся фотоапарат.. ами подкрепям напълно Naive.. също и NaOH.. апък тва дали ще си взема фотоапарат или не си е напъъъълно моя работа.. мога-взимам си. Не би могла да знаеш дали става фотограф от мен или не.. тва, че не знам кво е ИСО не означава, че не мога да цъкна и да разбера.. апък и не тва ме прави фотограф (както каза NaOH), не искам да съм на някакво професионално ниво.. това не значи, че нямам усет и не правя хубави снимки.. просто за да ми се получават наистина добри снимките, каквито искам ми е нужен такъв, със сапунерката не може да стане.. и пак казвам, че не можеш да повлияеш на решението на някой, с тва че на теб не ти харесвало.. всеки може да си слуша квато музика си иска. Откъде пък може да знаеш, че някой си взима фотоапарата за гъзария ОТКЪДЕ? Никога не може да си сигурна.. аз все пак размишлявам и съм наясно, че нашите не са чак толкова богати, че тея пари да са им в излишък.. най-малкото, което искам е да ги скубя за простотии.. обаче те са навити, щом аз искам, a и вече нямам нужда от друго.. и ще ми подарят пък. Явно и аз съм слушала през годината.. Ще ги спреш ли?
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Супер фен Аватара на fen7asy
    тва май беше едно от най-дългите ми мнения във форума
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Naive
    а, да, и това, че знаеш какво е ИСО или някакви други глупости, не значи, че имаш усета да снимаш
    защото познавам човек, който знае супер много на теория и е супер образован в това отношение, но... просто не може да го приложи.
    и също така е тъпо да говориш такива неща, при положение, че и ти снимаш разни зайчета, цветенца, оченца и себе си в огледалото. не фотоапаратът и знанията правят човекът можещ, да. някои хора и с обикновени сапунерки правят яки снимки, с идея и т.н. да, качеството може да не е на най-добро ниво, но... си личи, когато зад обектива стои човек, който има усет.
    дам, а темата ме подсеща за дочуто скорошно изказване как всеки втори е решил, че може да пише от устата на точно такъв 2-ри:Д

//важното е мир да има!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ^ От кой филм е аватарът ти? (за фентази ставаше дума :д)

Иначе, искам още също да кажа, че Мнони може да снима, разбира, хубави снимки прави, но наистина и аз не съм видяла нещо смислено досега.

Рейджът е напълно неоснователен.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    500 Days of Summer, страхотен филм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си