- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Все повече хора (прави ми впечатление)
500 days of Summer ;д
Aко не си го гледала го изгледай, няма да съжаляваш въобще! Мега прекрасния е.. <33
Първоначално написано от BladeDancer
Но летиш с него на моята планетаПървоначално написано от Aleks195
this one is goodПървоначално написано от torVPN
![]()
Що завиждате?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И как разбра, че може да снима като не си видяла нещо смислено?Първоначално написано от Ewok
Единственото хубаво в снимките й е качеството, ама то това не е заради нея, а заради самия фотоапарат.
начи могат да успеят само хората с талант така ли ?Първоначално написано от Naive
Creative Technologie
E не е само от апарата. На мен и с хубав апарат 1 от 10 ми се получаватПървоначално написано от Naive
![]()
еми то и на професионалистите да не мислиш,че се получава от първият път.и те снимат страшно многоПървоначално написано от Ewok
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
откъде знаеш, че на нея й се получават от 1вия път?
зависи какво имаш предвид под успеятПървоначално написано от ohluv
за мен трябва да имаш усет, за да се занимаваш с дадено нещо, иначе ми е твърде... изнасилено:Д
ти млъкни, 'щото от теб друго съм чувала -.-Първоначално написано от Ewok
Аз чакам момента, в който ще видя някоя 14-годишна пикла да се снима в огледалото на тоалетната с Leica S2...
добре примерно да си намериш добре платена работа(като за нашите стандарти),смисъл да си конкуретно способен/а разчитайки само на усета и дали той е водещ(най-важен фактор) изобщо.От коментара ти останах с впечатлението,че хора само с усет(талант) могат да "направят нещо".Първоначално написано от Naive
Creative Technologie
Първоначално написано от IncendiaSanctus
![]()
Не съм сигурна дали е най-важен фактор, но определено е важен, казах защо вече. Практиката, знанията и т.н. също са важни, но когато не можеш да ги приложиш като хората, когато усетът ти липсва... все нещо не е както трябва. Говоря конкретно за фотографията.Първоначално написано от ohluv
за какво говориш -.-Първоначално написано от Naive
Прочела си ми поста и си ми видяла аватара ? Или какво трябваше да значи това ? xDПървоначално написано от fen7asy
Мони ти си секси.
С тоя фотоапарат като направи някоя снимка на цвете, като зуумне сигурно ще може да му вижда рибозомите в клеткатаПървоначално написано от IncendiaSanctus
![]()
аа, за нищо -.-Първоначално написано от Ewok
1 птичка пролет не прави!Първоначално написано от burpp
Първоначално написано от lightcameraction
![]()
Нъф сед!
Ммм, хич да не е , това е професионален фотоапарат от най-висок клас...Първоначално написано от NaOH
И да, детайлите са поразителни. Ето една снимка, за непросветената част от форума, само да види за какво иде реч.
http://www.stevehuffphoto.com/wp-con...chedbubble.jpg
Ако ви зарежда твърде дълго - не се чудете - снимката е 7 мегабайтово .jpg... Този фотоапарат има три пъти повече мегапиксели, отколкото е средната възраст във форума ;х
добре просветителЮПървоначално написано от IncendiaSanctus
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
кой знае колко струва![]()