- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за вас изневярата?
Ей това си го приватизирам. Авторските права ще уредим на личноПървоначално написано от purplerainn
Диди - казваш едно и също нещо по два различни начина. Да спи с друга означава че пренебрегва теб. Щото може да спи с теб, нали? Но не го прави (:
Принципа е същия.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако ми изневери ще се опитам да разбера, защо. Няма да искам ден-два да го виждам.. като се видим ще му го изкарвам през носа с месеци, ако иска да търпи и така.
Всеки прави грешки...
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
не.Първоначално написано от valdesbg
едно е да си е полигамен по природа и да има нужда от разнообразие ей така, за тръпката, да поддържаме по-свободни отношения и да се знаем какво правим, но да сме привързани един към друг и да се поддържаме...
и съвсем друго - да ми се прави на верен, да си мисли истории къде е бил и нз си какво, да изневерява зад гърба ми и накрая аз да науча от други хора.
all day... all night... what the fuck?!
Хъх...щом вече има легална и нелегална изневяра... аз спирам дотук. Изчанчили сме нещата явно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
3аради изневяра съм прекратявала 3годишна връзка..от раз.
аз съм изневерявала много пъти и на мен са ми изневерявали...ама аз съм само на 15 и не съм се влюбвала все още...така че не знам:Д може би единствения път ,когато ме заболя много от изневяра беше ,когато научих че приятеля ми (с който бяхме заедно 1 месец:Д) е зарибявал други момичета ,както заби мен (пращал е същите смс-и ,които прати и на мен на други момичета!!) и го научих от негов приятел ... и тъкмо си мислех че се влюбвам в него fml
Това е предателство. Не бих простила изневяра поне в момента така мисля. Изневериш ли значи предаваш човека до теб и това е края. Счупеното не се лепи.
Какво е за вас изневярата?
Краят на връзката.
Жалка и долна постъпка също.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изневяра-Край!
Това е за мен ,след като си с някой трябва да гледаш само към него,след като погледнеш встрани,то защо си с този човек ?Цялото доверие и любов се изпаряват!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Изневярата е първата стъпка към това,че търсиш нещо ново и това което ти дава човека до теб не ти стига.Край на отношенията е!
Унижение, предателство и липса на всякакво уважение към партньора!
Нещо долно и гнусно, което не заслужава прошка!
Зависи от човека, не до това дали го обичам или не. Бих простила, но не бих останала с него.
My head 2 da sky, my feet on da graund..
Първоначално написано от grebeca
Изневярата за мен е краят на една връзка![]()
Най-долното в една връзка..
много ми стана интересно - как си изневерявала по-точно? само целувки или?Първоначално написано от mariefever
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Изневярата е краят на една връзка.
Щом човекът до теб ти изневери или просто не те обича и уважава или нещо в теб не му е достигало и го е потърсил при друг човек.
нещо непростимо
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
За мен изневярата не е чистия секс, а по-скоро придобиване на чувства и интерес към друга. От второто много повече бих страдала и никога не бих могла да го простя.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Добре, ако човекът до Вас се разкайва за изневярата не бихте ли му простили?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от kyon
С времето бих простила на човека,който ме е предал,защото е жалко човек цял живот да живее в тежст от упреци,тъга и болка,времето е най-добрият лечител на болката,вероятно звучи банално,но съм го изпитала на собствен гръб,бих простила на самия човек за изневярата,няма да го мразя затова,че ме е наранил,но повече няма да имам връзка с него.