.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Големи филми... ;д

Здравейте, направо по темата, случи се така, че без да искам си уредих среща с 2 красиви момичета.. Та ето какво стана с първата:
    Просто ли лафихме една вечер в фейсбук там некфи общи работи, некфи глупости, тя е от класа на една моя бивша съученичка.. и там си говорихме за нея предимно, и и казах, че може да намина петък да ги видя двете, защото сме от различни градове, и петък щях да ходя и не отидох, и тя ми беше много сърдита и и казах да се срещнем другата седмица в събота..
    Така ето и другото момиче.. :
    Един приятел с който тренираме ме заведе там в неговия квартал там и щях да остана да спа една вечер там, та ме запозна с две момичета..а едната е уникална просто.. попринцип съм много разговорлив но какво стана и аз не знам , една дума не обелих... Вечерта и писах в фейсбук (да да знам...) и така си уредих среща да излезем само двамата но аз съм от друг град и въобще не познавам мястото, тоест квартала и.. даже не знам къде ще отидем, къде ще се чакаме и т.н.. а пък не искам да отидем да се затворим в някое кафе, предпочитам да си говорим и да се разхождаме бавно..
    П.С аз съм на 15 години аок става дума...

anonymous708973
    Guest
    Еми, разберете се за място, нека ти обясни къде се намира и излезте.
    Честно, не видях нито проблем, нито въпрос.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Евала .. Доколкото с 2-рата, тя нали познава града, квартала .. какъв е проблема ?

Проблема е че и двете са от един град но от различни квартали.. та първата си има приятел но и тя искаше да излезем и с нея мога да си говоря спокойно..но не знам.. втората е уникална просто и се сковавам.. една дума не мога да обеля...а пък по принцип не спирам да говоря..

Супер фен Аватара на djipsito
    Първата като си има приятел не се занимавай... А с втората не се притеснявай, ще се отпуснеш. Дръж се естествено.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Знам, че има приятел, не съм такъв човек да крада момичета.. но просто тя ми се натиска, преди малко ми пише в фейсбук "ко прайш бе сладур"

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Точни тия уникалните трябва ти да ги сковаваш

Не не.. просто съм имал много възможностти да изляза с приятелка на мой приятел и не съм го правил...пък и знам колко ще му е гадно на момчето като тя го зареже заради мене..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А къде точно е проблема/въпроса/причината за тая тема?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си