- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Големи филми... ;д
Здравейте, направо по темата, случи се така, че без да искам си уредих среща с 2 красиви момичета.. Та ето какво стана с първата:
Просто ли лафихме една вечер в фейсбук там некфи общи работи, некфи глупости, тя е от класа на една моя бивша съученичка.. и там си говорихме за нея предимно, и и казах, че може да намина петък да ги видя двете, защото сме от различни градове, и петък щях да ходя и не отидох, и тя ми беше много сърдита и и казах да се срещнем другата седмица в събота..
Така ето и другото момиче.. :
Един приятел с който тренираме ме заведе там в неговия квартал там и щях да остана да спа една вечер там, та ме запозна с две момичета..а едната е уникална просто.. попринцип съм много разговорлив но какво стана и аз не знам , една дума не обелих... Вечерта и писах в фейсбук (да да знам...) и така си уредих среща да излезем само двамата но аз съм от друг град и въобще не познавам мястото, тоест квартала и.. даже не знам къде ще отидем, къде ще се чакаме и т.н.. а пък не искам да отидем да се затворим в някое кафе, предпочитам да си говорим и да се разхождаме бавно..
П.С аз съм на 15 години аок става дума...
Еми, разберете се за място, нека ти обясни къде се намира и излезте.
Честно, не видях нито проблем, нито въпрос.
Евала .. Доколкото с 2-рата, тя нали познава града, квартала .. какъв е проблема ?
Проблема е че и двете са от един град но от различни квартали.. та първата си има приятел но и тя искаше да излезем и с нея мога да си говоря спокойно..но не знам.. втората е уникална просто и се сковавам.. една дума не мога да обеля...а пък по принцип не спирам да говоря..
Първата като си има приятел не се занимавай... А с втората не се притеснявай, ще се отпуснеш. Дръж се естествено.
Първоначално написано от antifashionshit
Знам, че има приятел, не съм такъв човек да крада момичета.. но просто тя ми се натиска, преди малко ми пише в фейсбук "ко прайш бе сладур"
Точни тия уникалните трябва ти да ги сковаваш![]()
![]()
![]()
Не не.. просто съм имал много възможностти да изляза с приятелка на мой приятел и не съм го правил...пък и знам колко ще му е гадно на момчето като тя го зареже заради мене..
А къде точно е проблема/въпроса/причината за тая тема?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House