Цитирай Първоначално написано от sifon4o
Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
Цитирай Първоначално написано от machoka
момиченце, което да те обича и да се грижи за теб.
Хах, не
докато човек не се научи как да се грижи за себе си и най-вече да не зависи емоционално от другите се стремя да се дистанцирам от тея неща, защото наранявам и себе си и другите
хотлифе, сложна работа
о, напротив

при тебе има ебати антропоцентризъма, ти си в средата на твоя живот и всичко се върти около твоите емоции и това как някой не се е отнесъл с тебе и как имаш още да израстваш и такива шитни
идеята като цяло е да си живееш живота и тва с израстването да става междувременно, а не да е целта на живота ти...
+ тва мисля, че едно момиченце, което ако се обикнете истински, ще те научи как да мислиш и за някой друг освен за тебе и твоите white people problems..
Лол имаш право ДОНЯКЪДЕ, за първото, за междувременното израстване. Един от проблемите, върху които искам да работя е, че твърде много мисля за другите хора, нз защо мислиш, че не мисля и за другите. В този смисъл ме е страх да се обвържа, защото най-вероятно ще й ходя по гъза и няма да направя услуга нито на себе си, нито на нея. Просто ме е страх да се обвържа, има толкова мн неща да науча преди това и трябва да израсна и след това да даря с любов. Която и да е, сигурно ще е голяма късметлийка да се уреди с мен

DarkKiller16jp лол ти живота си според предпочитанията на нежния пол ли си живееш . Мога да ти кажа, че в случая емоциите ти контролират поведението и си по-емоционален отколкото си мислиш, ама ще навлезнем в една дълга и широка тема.