- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли спали с по малко момче ?
момичета бихте ли правили секс с момче по-малко от вас .. говоря за разлика от рода на 19,20,21.. - 15,16,17 ... ;p аз съм на 19 и не ми пречи да правя секс с момче примерно 16-17![]()
![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Не виждам какъв е проблема.. Стига момчето/момичето да е зряло и да е осъзнато всичко е ОК
И малките момчета трябва да се чувстват пичове и да се хвалят
Имах връзка с девойка, която беше с 3 години по-голяма от мен.
За секс няма проблем, но по-сериозни отношения са почти немислими.
Respect my authoritah
съгласнаПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
Не,това означава да спя с някой набор 95,96![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не съм правил още, но като се замисля не мисля, че е нещо кой знае какво даже аз много бих искал първият ми път да е с по-голяма кака, която го е правила вече и бих искал да ме отрака.
Хахах трима '97 са най-добреПървоначално написано от Alexandra93
то това е май мечтата на всяко момче .... виж си ЛСПървоначално написано от martoszz
![]()
Защо не?
Била съм с момче на 16 години и секса беше божествен! Най-добрият който съм правила до момента. А и връзката ни издържа доста - почти 2 години, но и той си разсъждаваше като доста по голям![]()
Даваите смело с наборите 95-6-7-8 даже може да хванете и 2000 г вече е 12 г МЪЖ "почти" нали тук израза е "почти на 15 съм , почти на 17 съм , почти 2 г бяхме заедно "
........
Ами щом ви се прави с.кс какво е значението носите глави на раменете , носите си последствията , отговорностите и тем подобни.....
И аз искам някоя кака да ме отрака ама .... а де нема каки !
![]()
All under heaven........
only 19 >
Това към мене ли трябваше да е намек?Първоначално написано от BeHappYs
Ами аз не бих..не ме привличат по малки от мен,винаги съм си падала по по-големи.Предпочитам да правя секс с мъж,а не с момченце.
Believe in yourself.
На някой акъла не им отива на годините и никъде ни пише,че задължително трябва момчето да е по - голямо. Няколко пъти съм отказвал на по - големи момичета (над 30 г.), просто защото не ми е приятно. Стига да не е някое момче което наистина незнае къде се намира няма нищо лошо според мен.
И аз искам така,някак си по-яко ми се струва.Ама спокойно и на "96 ще ни дойде времето.Първоначално написано от martoszz
![]()
Както е тръгнало съвсем скоро ще дойде - все пак нашите набори 85-93 разбиха мита,че секса трябва да е след брака. А моят съвет е щом не сте го правили все още го обмислете добре - дали наистина искате някоя кака или момиче на вашата възраст.Първоначално написано от kantonecApetur4
определено неПървоначално написано от DragonLady
просто обективно се изразих !
Аиди със здраве![]()
All under heaven........
С някой 17-годишен защо не?
СТИГА С ТОВА ГАДНО ОБРЪЩЕНИЕПървоначално написано от Alexandra93
![]()
И не,не става,то един 97 ще ме отчае ,не пък 3,вземи си ги ти![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Де тоя касметПървоначално написано от martoszz
Искам какичкаПървоначално написано от shadowcrew
![]()
![]()
![]()
![]()