- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли спали с по малко момче ?
Първоначално написано от LDto
![]()
![]()
Чакам!!
хах твърдо ЗА съмто и аз бих предпочел някоя кака пред някоя малка лигла..
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
мне, опитвала съм да излизам с хора, които са по-малки от мене; не ми се получава хич...до 2-3 излизания искам да ги убия
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Вероятно си попаднала на глупави момчета,които незнаят как да говорят с теб или си предубедена. Това не означава, че неможе да ти се случи.Първоначално написано от AliceSw
Много ме съмнява. Трябва да е някакъв уникален, че изобщо да изляза с него. Падам си по по-големи от мен.
не съм предубедена, но не намирам нормално да ми правят забележки, да не си поръчвам трето пиене, да ми се сърдят, че си правя друга уговорка за по-късно, защото сме излязли в 8 и тн...а младежът беше мн симпатичен, но моите години бяха в повечко наистина
Не бих ,а и не ми се случвало да съм привлечена от някой по-малък.
Определено си попаднала на някое глупаво момче.Никой няма право да казва на кой какво да прави и особенно забележки.А за сърденето - още не сте излязли и той се сърди - умен тип.Първоначално написано от AliceSw
Не, по-малки от мен не ме привличат и никога не са ме привличали... Дори и просто на среща не съм излизала с такъв, какво остава за секс...![]()
Освен това.. не знам.. налитам на по-големи може би и за това, че подкрепям глупавия стереотип, че мъжа трябва да е по-голям.. И за себе си не мога да го възприема да съм с някой по-малък. Другите решават за себе си, аз нямам думата.Мое мнение
![]()
Представи си следната ситуация : На купон си не познаваш всички и се запознаваш с момче.. Това момче е толкова яко супер красавец и пич и се забивате.. Правите квото правите и на другата сутрин твоя приятелка ти казва ,че той е бил по-малък от теб (няма значение че е 2 глави над теб и 2 пъти по широк) Мнението ти се променя ли?
Ако въпроса е към мен - Не.. надали една нощ ще промени мнението ми, защото:
1) Секс за една нощ - може би да, но секс с напълно непознат, дето не му знам името и годинките (образно казано) - не мерси..
2) Ако все пак наруша 1) и съм спала с него без да го познавам и се окаже, че е по-малък - ще сложа тази случка в графата "грешки"или ще го отдам на алкохола, или ще намеря друга причина, идеята ми е, че ще се чувствам гадно и може би ще съжалявам... колкото е да е красив/готин/неустоим...
П.С. Да, много глупави разсъждения имам, знам, не съм права, но това е лично и само моето мнение, не мисля, че мога да го направя с по-малък от мен..
Но защо ако той не изглежда мисли и се държи като човек на твоята възраст го наричаш грешка![]()
Не бих...
Винаги съм харесвала по-големи от мен.
I'm inlove with a criminal...
не съм спала с по-малък, но това, че е по-малък не значи, че е по-неопитен и не си знае работата![]()
не е било с един човек, да кажа, че проблемът е в мен...на кофти години съм, може би не е адекватно в момента да се виждам с по-малки от мене хораПървоначално написано от shadowcrew
Еми аз съм имала гаджета по малки от мен, но за сега секс със по малък не съм правила, но пък с удоволствир бих опитала стига момчето да ми харесва достатъчно и той съответно да знае какво и как да направи...![]()
Правила съм. С година по-малък е и по-добър секс от неговия до сега не съм правила!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да не му предлагаш на ЛСПървоначално написано от darkladYy
D браво каката ще го трака
Защо не? Ако е примерно 96-7-8 , какво му пречи да разсъждава по-добре и от 94-3? Има ги и такива... В днешните времена.. Иначе какво по-лошо 95-6-7 набор да го отрака някоя кака? Ха.. Както един пич спомена някъде из темата "и малките трябва да се кефят"![]()
Пиши на личноПървоначално написано от LDto
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
да![]()
smileee