- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли спали с по малко момче ?
Момчетата сега искаме девойки на по 20-25, след време пък вероятно ще ни се иска да са на по 16-18.
Respect my authoritah
На 20 спах със 17 годишен, беше забавно, да му покажа някои нови неща...![]()
golemı seksomanqcı nqmam dumı da vı kaja da ne pravıte seks puplıkuvah tova go na 999999999 saıta no nıkoı ne me slusa a samo sı pravqt seks ama ko da vı kaja nqma da me slusate nalı
Само три пъти съм бил с по-малки от мен, няма нищо лошо, но каките или наборките са си друго нещо!
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Искам кака
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-02-2012 на 15:21
И аз съм на 15 и бих предпочел да правя секс с някоя кака на 17-18 години, все пак трябва да е по-опитна и да ме научи на нещо, а не някоя 14-15 годишна, която също не знае нищо като мене..... всеки трябва да бъде отракан от по-голям парт![]()
само веднъж с 17 годишен,не беше девствен,иначе всички други са били по-големи от мен....и мисля че е за предпочитане
Аз лично предпочитам момчето да е по голямо от мен !! Така че едва ли....
95 съм, а един от бившите ми беше 96. Имахме почти година разлика но това не ми попречи тогава. Стига и двамата да са УМСТВЕНО зрели, сматам че няма проблем
и все пак предпочитам по-големи,защото имат повече опит и знаят точно какво, как и кога да направят
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
Всичко зависи само и единствено от човека, бил съм с набор 85, ми тя беше страшно дърво. На мен най си ми харесват моя набор (90) плюс, минус една година. Така че не се надявайте че всяка кака може да ви отрака...
Еми да , защо неИма момчета , които изглеждат много по големи и не само на външен вид , а и умствено.Например повечето сегашни момчета на 16 и 17 изглеждат на 19 20 поне аз така ги виждам
НЕ ВСИЧКИ!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Определено не!Момчетата се развиват емоционално 3 години зад момичетата,тези които са на моята възраст са с невероятно детско мислене ,не ги виня.Имам приятел ,по -голям с 4 години от мен и пак понякога сексуалната му култура куца.....не ,че се имам за веща ,в никакъв случай,но това е мнението ми.
Ако за тебе емоционалното развитие опира само до сескуална култура.......ясна работата.
По-малък от мен, като се има предвид, че аз съм на 16... а момчетата се развиват по-бавно .. Не мерси, не искам да се чувствам все едно блудствам с горкото детенце :S Пък и все си падам по по-големи.
не ! на 17 съм приятеля ми е на 20 не мога да си представя да го правя с по-малък![]()
Принципно след 3 месеца правя 20,от към връзки съм много зле,научно доказано е.Но съм го правил с кака на 27 и мисля че и беше добре.
Значи като човек, който не е правил секс с момиче, по-малко от него мога да кажа, че не виждам проблем. Всяко момиче си преценява само за себе си. Има някой момичета, които казват "Щом е по-малък не може, не е достъчно зрял", но това са глупости. Защото излиза, че ако ти дойдат двама мега пича, единия на 35, другия на 25, фащаш тоя на 35 и забравяш на другия... просто щото е по-дърт... глупости до небесата. Не са важни само някви смешни цифрички от ЕГН-то, важно е акълаПравил съм го с жена, която е 10 години по-голяма от мен, и няма никакви проблеми, за сериозности още не съм мислил, но има и такива случай, нищо ново
![]()