.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93 Виж мнението
    хищна хиена
    О.О Не бях чувала за не хищна хиена, но няма значение!

По темата ..
    Ами бих, но като поотрасна с още 2-3 г., че как съм на петнадесет трябва да го правя с някой 11-12 годишен
    Can't get you outta my mind

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Не определено!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Момчетата сега искаме девойки на по 20-25, след време пък вероятно ще ни се иска да са на по 16-18.
    Respect my authoritah

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    На 20 спах със 17 годишен, беше забавно, да му покажа някои нови неща...

golemı seksomanqcı nqmam dumı da vı kaja da ne pravıte seks puplıkuvah tova go na 999999999 saıta no nıkoı ne me slusa a samo sı pravqt seks ama ko da vı kaja nqma da me slusate nalı

Голям фен Аватара на stambelan
    Само три пъти съм бил с по-малки от мен, няма нищо лошо, но каките или наборките са си друго нещо!
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Искам кака

Кирилицата е задължителна

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 02-02-2012 на 15:21

И аз съм на 15 и бих предпочел да правя секс с някоя кака на 17-18 години, все пак трябва да е по-опитна и да ме научи на нещо, а не някоя 14-15 годишна, която също не знае нищо като мене..... всеки трябва да бъде отракан от по-голям парт

само веднъж с 17 годишен,не беше девствен,иначе всички други са били по-големи от мен....и мисля че е за предпочитане

Аз лично предпочитам момчето да е по голямо от мен !! Така че едва ли....

Според мен си зависи от човека...

Град
    selo sofiq .. xD
    95 съм, а един от бившите ми беше 96. Имахме почти година разлика но това не ми попречи тогава. Стига и двамата да са УМСТВЕНО зрели, сматам че няма проблем
    и все пак предпочитам по-големи,защото имат повече опит и знаят точно какво, как и кога да направят

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

Всичко зависи само и единствено от човека, бил съм с набор 85, ми тя беше страшно дърво. На мен най си ми харесват моя набор (90) плюс, минус една година. Така че не се надявайте че всяка кака може да ви отрака...

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Еми да , защо не Има момчета , които изглеждат много по големи и не само на външен вид , а и умствено.Например повечето сегашни момчета на 16 и 17 изглеждат на 19 20 поне аз така ги виждам НЕ ВСИЧКИ!!
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Определено не!Момчетата се развиват емоционално 3 години зад момичетата,тези които са на моята възраст са с невероятно детско мислене ,не ги виня.Имам приятел ,по -голям с 4 години от мен и пак понякога сексуалната му култура куца.....не ,че се имам за веща ,в никакъв случай,но това е мнението ми.

Ако за тебе емоционалното развитие опира само до сескуална култура.......ясна работата.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По-малък от мен, като се има предвид, че аз съм на 16... а момчетата се развиват по-бавно .. Не мерси, не искам да се чувствам все едно блудствам с горкото детенце :S Пък и все си падам по по-големи.

Може би да

Правил съм го с жени на по 26 години при положение че съм на 17

не знам,ама с по-големите си е по-добре...лични наблюдения

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от jj123 Виж мнението
    не знам,ама с по-големите си е по-добре...лични наблюдения
    Нормално, имат повече опит и увереност в секса.
    Welcome to the Jungle...

не ! на 17 съм приятеля ми е на 20 не мога да си представя да го правя с по-малък

Принципно след 3 месеца правя 20,от към връзки съм много зле,научно доказано е.Но съм го правил с кака на 27 и мисля че и беше добре.

Значи като човек, който не е правил секс с момиче, по-малко от него мога да кажа, че не виждам проблем. Всяко момиче си преценява само за себе си. Има някой момичета, които казват "Щом е по-малък не може, не е достъчно зрял", но това са глупости. Защото излиза, че ако ти дойдат двама мега пича, единия на 35, другия на 25, фащаш тоя на 35 и забравяш на другия... просто щото е по-дърт... глупости до небесата. Не са важни само някви смешни цифрички от ЕГН-то, важно е акъла Правил съм го с жена, която е 10 години по-голяма от мен, и няма никакви проблеми, за сериозности още не съм мислил, но има и такива случай, нищо ново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си