- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Shadybg
http://shady.bulgarianforum.net/ ЕлатеПомогнете да се разпространи пак и да може да се забавляваме
![]()
Slim Shady, човечееее![]()
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Първоначално написано от DarkKiller16jp
Аз съм Energy
Да знаеш, ако имаш някви въпроси питай. Кани приятели
.. За жалост админа почти захвърли форума и го остави така... Преди с еписах Rar3. но на него му скимна да ме изгони
... Все пак останахме 10-15, които влизат отвреме навреме... Дано успеем да го върнем пак " към живот "
![]()
Аз вече съм UrbanDancer16, ще поканя възможно повече хора. Форума си го бива, липсва му само живот.![]()
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
защо първото нещо, което виждам, е Smack That.... иначе ви е хубав форума, амм от доста време не слушам Eminem...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
thegreen... Нямам си на идея... ВЕЛИКИЯ админ реши да обнови форума... Изтри неактивните потребители и смени визията... Сложи "временно лого" И почна да пуска всеки ден поздравчета.. Така е от около 2 месеца...( с този поздрав и не е пипано...) Повечето потребители се изпариха и повече не влизат... Само отвреме на време, за да се провери дали има новини... Дано успеем да привлечем хора... Но се съмнявам админа да почне да го поддържа....
така като гледам, няма много потребители, така че спокойно можеш да създадеш нов форум.... като гледам имаш желание.. все ще намериш кой да ти помогне... и това с временното лого не го разбрах "Логото е ВРЕМЕННО ; )"![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Желание имам, огромноНо време никакво.. Честно казано няма и да мога... Трябва работа с фото шопи мото шопи и други глупости.. Пробвал съм, но не се получава нищо сполучливо...
![]()
Хайде хора, регвайте се![]()
Абе,не съм особено сигурен че е добра идея да рекламираш форум в тоя форум,май по едно време банваха за това,ако не ме лъже паметта.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@