- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Издирвам дреха от клип ?!
Харесах си една туника / рокля от клип на Мария и сега се чудя на коя марка е въпросното нещо.![]()
Ето това е :
Отдолу ми се струва, че има някаква емблемка, но не мога да я видя и разгадая хубаво.![]()
Помогнете !![]()
To infinity and beyond.
Трудно...Между другото може да е единствена и да е направена от дизайнер
![]()
Най-вероятно!!!Първоначално написано от mariqanastasova
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Мм всъщност може да провериш в някой мол - роклята на Преслава от клипа и с Елена ,,Пия за тебе ,, я имаше в Mall Plovdiv , ако си от Пловдив провери там или ако си от София още по-добре в моловете там има огромна възможност да я има ако не е от дизайнер специално за Мария направена![]()
.
А случайно някой да може да разгадае емблемата отдолу , защото това значително ще ме улесни !![]()
![]()
To infinity and beyond.
На тази Мария къде ѝ е ханшът?![]()
Иначе.. нямаш ли друга снимка? Можеш да провериш и в сайта, някое скорошно интервю, бг чалга списание ... знам ли.
Тук се вижда малко повече емблемката:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._3878073_n.jpg
Aз се опитах да я изрежа и приближавах, но не се получи добре, доколкото се вижда си мисля, че на емблемата е някакво животно или нещо подобно, не знам![]()
Логото май е глава на лициса или вълк?![]()
Everything changes, but beauty remains ...
На мене ми прилича на петно...Първоначално написано от PullMeCloser
На мен ми прилича на самолет ..![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Ххаха, всъщност мисля, че беше на Версаче, но да не те излъжа.
То това едва ли е рокля,по - скоро си е блуза,но с размерите не Марето.
според мен е дизайнерска
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Сега пускаш в един друг форум.. там си има подраздел и има луди, които знаят всяка дреха откъде е, явно обикалят магазините нон стоп: бгмамма !!! Все пак тук е тийн форум.. не съм забелязала някакви запалени фенки да ходят нон стоп из моловете, пробвай там да пуснеш тема и съм сигурна, че ще има желания от теб ефект.
Първоначално написано от ArTanDra
мхм +1
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Първоначално написано от musicbaby
+1 ако искаш просто отиди при някоя шивачка(макар че не разчитам много много на тях) и я накарай да ти я направи същата(почти същата)![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Идеята с пускането на тема в друг форум ми хрумна и на мен, но исках първо тук да попитам, защото си го обичам тоя форум.![]()
И да , наясно съм, че туниката очевидно е дизайнерска, затова и реших да попитам.
Сега като се загледах по-добре в емблемката и на мен ми се струва, че май е Версаче ..![]()
А варианта с шивачката съм го изключила, защото досега не съм попадала на кадърна такава.![]()
To infinity and beyond.
Това е емблемата на Кавали.![]()
Роклята, което май е пуловер даже, е на Кавали и ако не се лъже е някъде от 2008-2009. И аз се хващам на бас.
Със сигурност е на Кавали. Типично в негов стил е роклята с този принт, а и емблемата е неговаИмам подобна рокля на Кавали, взех си я миналата година по коледните намаления и беше около 50 евро, но ако е
Just Cavalli ще е толкова, но ако е Roberto Cavalli смятай го около 300-400 евро![]()
Тя не се снима само с дизайнерски дрехи. В един друг клип беше с едно яке/сако много готино на една Димитровградска фирма, но й забравих името.
Тука вече се разколебах за Версачето ... сега съм фифти-фифти .. другото фифти ми е за Кавалито, което споменаха по-горе...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448102.0
ето тема за същата туника![]()
и за да разреша спора ...
Кавали е :>
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор