.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Най-добрият вариант?

Добре де, не мога да разбера днешните деца, като искат да го правят без предпазни средства. Всички много добре знаем, че е много по-хубаво без презерватив, няма кво да се лъжем. Но после идват въпросите "бременна ли е/съм". Затова дай да си направим едни приблизителни сметки.

Тест за бременност - 3.90 лв.
    Ескапел - 33.05 лв.

Като теглим чертата се оказва, че за да е сигурно че няма гаф (ако може да се вярва на теста за бременност и ескапел) ти трябват около 40лв.

Добре де, вместо да стоиш на тръни, да пресмяташ овулации на нередовен цикъл (примерно), не е ли по-добре да дадеш 10 лева за 5 тест за овулация? Хем си правиш кефа, хем не бърникаш хормоните на момичето и хем не даваш толкова излишни пари. Ако отчете че е в овулация си го държиш в гащите, ако ли не - давай на макс.

Казвам го в случай, че не искаш да ползваш презервативи, да се гълтат хапчета и прочие.

P.S. Тази тема не е направена с цел подстрекавам тийновете да не се ползват презервативи! Опитвам се да ги накарам да не взимат после вредни хапчета като тик-так, а малко или много да мислят преди това!
    Най-сигурния начин е с презервативи и аз твърдо заставам зад него!!!

Това ми намирисва леко на скъперничество - това са важни неща и дали е 40 или 100 лева не смятам, че има значение.

Голям фен Аватара на naksdy
    Абе донякъде автора е прав. Според мен не е толкова за парите, колкото за това да не се използва Ескапел, да има разни кръвоизливи и прочие...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А що не споменеш колко струват Кондилина и Алдарата непосредствено след изречението с неизползването на презерватив?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Или примерно ако не сте готови за деца, ползвайте кондоми. Да, тест за овулация хубаво, но въпреки това не е болка за умиране да го правят с кондом.
    Да, Ескапел не само е леееко скъпичко като за тийнове, е и вредно. Вместо да взимат по 30 кинта хапче, да си вземат една кутия презервативи, за бога!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Една кутийка с презервативи, би ти спестила не само нежелана бременност, но и защита от венерически болести. Варианта който предлагаш е непрактичен за повечето ситуации.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Една кутийка с презервативи, би ти спестила не само нежелана бременност, но и защита от венерически болести. Варианта който предлагаш е непрактичен за повечето ситуации.
    Варианта му е практичен в два случая.
    Първия е, когато секса е между дългогодишна двойка, която не иска да ползва презервативи, или ОК, но не иска и бебе в неподходящия момент.
    Втория-когато същата двойка иска да си направи бебе.

Във всички останали случаи, за мен това предложение е крайно неприемливо.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    София
    Даваш 2лв за кутийка презервативи и си спестяваш куп пари и главоболия.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Както се казваше:
    Ескапел :33 лв
    Тест за Бременност: 4 лв.
    Физиономията,когато научава ,че е бременна: БЕЗЦЕННО!
    Като много ви е зор и не можете да си стоите на гъза ,или да си държите малкия приятел в гащите,поне ползвайте презервативи.Освен,че предпазва от забременяване, няма да има и проблем с болестите.
    maDamn

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Теста за овулация не може да ти покаже обаче дали ще хванеш някоя болест или не ... Практично е само за случаите, когато си напълно сигурен, че не можеш да лепнеш нищо от човека с който спиш.. И въпреки това винаги най-добрият вариант е просто една кутийка с презервативи

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не съм много запозната, но теста за овулация не се ли прави всеки ден докато не отчете самата овулация ?
    Плюс това има и дни в които дори да няма овулация, също са фертилни.

Както и да е...
    Най-добре презервативи и толкоз.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Вместо да взимат по 30 кинта хапче, да си вземат една кутия презервативи, за бога!

!!!

Това е най-логичния вариант и е ОЧЕВАДНО !..

Хахахах обаче после всички знаете да мрънкате, че с презерватив било гадно, знаели сте си овулациите и дрън-дрън подобни глупости ;Д

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Теста за овулация не може да ти покаже обаче дали ще хванеш някоя болест или не ... Практично е само за случаите, когато си напълно сигурен, че не можеш да лепнеш нищо от човека с който спиш.. И въпреки това винаги най-добрият вариант е просто една кутийка с презервативи
    Еми да, и на всичкото отгоре презервативите варират от 0,20лв, ако автора реши да коментира цената на кутийка.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mobys
    Това ми намирисва леко на скъперничество - това са важни неща и дали е 40 или 100 лева не смятам, че има значение.
    Какво скъперничество за едно тинейджърче което е с джобни по 5 лв на ден? После ще има мамо,тате дайте пари за аборт щото не можах да си сдържа краката затворени.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Даваш 2лв за кутийка презервативи и си спестяваш куп пари и главоболия.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Или ако си в сериозна връзка-противозачатъчни.Така хем ти е по-хубаво,хем по-сигурно откъм забременяване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си