- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-добрият вариант?
Добре де, не мога да разбера днешните деца, като искат да го правят без предпазни средства. Всички много добре знаем, че е много по-хубаво без презерватив, няма кво да се лъжем. Но после идват въпросите "бременна ли е/съм". Затова дай да си направим едни приблизителни сметки.
Тест за бременност - 3.90 лв.
Ескапел - 33.05 лв.
Като теглим чертата се оказва, че за да е сигурно че няма гаф (ако може да се вярва на теста за бременност и ескапел) ти трябват около 40лв.
Добре де, вместо да стоиш на тръни, да пресмяташ овулации на нередовен цикъл (примерно), не е ли по-добре да дадеш 10 лева за 5 тест за овулация? Хем си правиш кефа, хем не бърникаш хормоните на момичето и хем не даваш толкова излишни пари. Ако отчете че е в овулация си го държиш в гащите, ако ли не - давай на макс.
Казвам го в случай, че не искаш да ползваш презервативи, да се гълтат хапчета и прочие.
P.S. Тази тема не е направена с цел подстрекавам тийновете да не се ползват презервативи! Опитвам се да ги накарам да не взимат после вредни хапчета като тик-так, а малко или много да мислят преди това!
Най-сигурния начин е с презервативи и аз твърдо заставам зад него!!!
Това ми намирисва леко на скъперничество - това са важни неща и дали е 40 или 100 лева не смятам, че има значение.
Абе донякъде автора е прав. Според мен не е толкова за парите, колкото за това да не се използва Ескапел, да има разни кръвоизливи и прочие...
Женско съм! Пикая клекнала...
А що не споменеш колко струват Кондилина и Алдарата непосредствено след изречението с неизползването на презерватив?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Или примерно ако не сте готови за деца, ползвайте кондоми. Да, тест за овулация хубаво, но въпреки това не е болка за умиране да го правят с кондом.
Да, Ескапел не само е леееко скъпичко като за тийнове, е и вредно. Вместо да взимат по 30 кинта хапче, да си вземат една кутия презервативи, за бога!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Една кутийка с презервативи, би ти спестила не само нежелана бременност, но и защита от венерически болести. Варианта който предлагаш е непрактичен за повечето ситуации.
Варианта му е практичен в два случая.Първоначално написано от Sh@d0w
Първия е, когато секса е между дългогодишна двойка, която не иска да ползва презервативи, или ОК, но не иска и бебе в неподходящия момент.
Втория-когато същата двойка иска да си направи бебе.
Във всички останали случаи, за мен това предложение е крайно неприемливо.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Даваш 2лв за кутийка презервативи и си спестяваш куп пари и главоболия.
Както се казваше:
Ескапел :33 лв
Тест за Бременност: 4 лв.
Физиономията,когато научава ,че е бременна: БЕЗЦЕННО!
Като много ви е зор и не можете да си стоите на гъза ,или да си държите малкия приятел в гащите,поне ползвайте презервативи.Освен,че предпазва от забременяване, няма да има и проблем с болестите.
maDamn
Теста за овулация не може да ти покаже обаче дали ще хванеш някоя болест или не ... Практично е само за случаите, когато си напълно сигурен, че не можеш да лепнеш нищо от човека с който спиш.. И въпреки това винаги най-добрият вариант е просто една кутийка с презервативи![]()
Първоначално написано от Extremescream
!!!
Това е най-логичния вариант и е ОЧЕВАДНО !..
Хахахах обаче после всички знаете да мрънкате, че с презерватив било гадно, знаели сте си овулациите и дрън-дрън подобни глупости ;Д
Какво скъперничество за едно тинейджърче което е с джобни по 5 лв на ден? После ще има мамо,тате дайте пари за аборт щото не можах да си сдържа краката затворени.Първоначално написано от mobys
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Или ако си в сериозна връзка-противозачатъчни.Така хем ти е по-хубаво,хем по-сигурно откъм забременяване.