- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснение
Здравейте
на 19 год. съм и може би темата ви изглежда малко глупава, но исках да чуя нечие мнение. Днес с приятелката ми правихме секс, но тъй като при слагането на презерватива члена ми малко омекна, преди да проникна продължихме малко с любовната игра. Като че ли при омекването и при играта, презерватива се приплъзна и не беше изпънат до края (то аз и не знам колко е правилно да е изпънат де), но когато прониквах обхващаше главичката със сигурност и още надолу под венеца, но не знам докъде. Приятелката ми свърши и след още малко време решихме да спрем, аз не бях свършил. Извадих го, но не знам дали при ваденето или преди това, презерватива се беше изхлузил от мен, като от края му някъде до средата беше навън , така че предполагам че е било при ваденето. На приятелката ми й свърши цикъла преди един - два дни. Има ли за какво да се притеснявам? Сигурно ще кажете, че няма проблем тъй като не бях свършил, но все пак нали често се говори и за тази предеякулационна течност?
Нали не се е изхлузил целия само наполовина?
Няма от какво да се притесняваш.
Не те разбирам точно. Като го вкарвах си беше на мястото, после като го изкарах не беше на мен, а половината беше останал в нея. Тъй като не съм го вадил по време на самия секс си правя извода, че няма как да се е изхлузил от главичката по време на секса, а като го изкарвах... Но това са се мои логики и затова се чудя дали има за какво да се притеснявам... :/
Явно аз не съм те разбрал. Но пак ако се беше изхлузил докато си още вътре, щеше да си остане целия в нея.
Иначе попринцип дори и след цикъл може да забременее, но в твоя случай мисля, че е малко вероятно.
Ти не си свършил, а те не е била в овулация > няма бебе дишайте![]()
Как и пресметна овулацията?Първоначално написано от DragonLady
imamkrasivouho не е нужно да се заяждаш със всичкиПървоначално написано от MihailM
Щом на момичето и е свършило 1-2дни преди акта няма как да е в овулация. Овулацията е около 14тият ден от цикъла ( в зависимост от продължителността му ).
А ти откъде знаеш каква е продължителността му? Овулацията не се пада 14 дни след менструацията, а 14 преди нея. След като има жени, забременяли по време на менструация, значи има нещо грешно в логиката ти. Не се заяждам с всички. Не се заяждам изобщо. Аз оспорвам неаргументирани теории.Първоначално написано от DragonLady
Почти със всеки свой пост ти се заяждаш с някой. Виждала съм ти писанията в много теми.Първоначално написано от imamkrasivouho
Колкото до овулацията и пресмятането и затова казах около 14ти понеже 14 е при 28 дневен цикълВ зависимост от продължителноста му е и овулацията.
Тоест момичето няма как да е било в овулация, а това за забременяването повреме на цикъл е само ако той се е изпразнил в нея, а той не е! От предеякулационна без наличие на овулация няма как да е бременна. Стига стряска човека излишно!!!
Не го стряскам, показвам му каква е реалността.Първоначално написано от DragonLady
![]()
За пореден път не слушаи човека над мен.. Живеи си живота и продължаваи да ги пориш като риби![]()