Здравейте. Тази тема я пускам за да излея мъката си. Отворен съм към всякакви коментари, тези, които ще нападат, моля да си запазят коментарите за себе си. Та, аз съм момче на 20 години. От година и месец съм с едно момиче, което много обичам и има(хме)ме сериозна връзка. Но както сами подозирате, за да пиша тук, явно нещо не е наред. И така.. Любимото ми момиче през втората половина от връзката ни много ме наранява, но аз винаги й прощавах. Това лято например, отиде на море с компанията си, състояща се от няколко момчета (2 от които са не толкова близки) и тя беше единственото момиче сред тях, като изрично бях помолен от нея да не правя проблеми.. Не й ги направих, преглътнах го. Месец-два по-късно ми съобщават, че мой приятел са го видели да си слага ръката на кръста на приятелката ми и да й говори нещо на ухото. Тъкмо, когато тръгнахме с приятелката ми, същото момче, чрез обща позната, е споделил, че обича моята приятелка и е казал (цитирам) "ако знаех какво съм изпуснал".. По това време (след случая с ръката на кръста) аз я зарязах заради това нещо, но пак й простих, след като ми обясни "как" стоят нещата. След това, съвсем скоро, имаше малък проблем, който прерасна в огромен. Не искам да навлизам в подробности, само искам да кажа, че при телефонният ни разговор приятелката ми ми се закани да ми покаже колко зла можела да бъде (поради неправилно разбиране от нейна страна).. В продължение на 1 месец никой не ме потърси, нито смс, нито телефонно обаждане - нищо. Страдах цял месец. Накрая, аз глупака, не се сдрържах и отидох при нея (сякаш съм виновен) да обсъдим нещата, при което се сдобрихме. Да обаче вече не искам да случвам все на неприятности и наистина много държа на това момиче и поисках от нея няколко неща, но останах разочарован от отговорите. Тук искам да добавя, никой от близките ми не иска да съм с това момиче, дори приятелите ми казват, че не ме заслужава, и те са против, но аз съм предприел всичко пред себе си, за да съм с нея.. А нещата, които поисках бяха да не се среща повече с онова момче и да го ограничи от себе си. Каза ми “ добре“. За мое съжаление предния ден ги видях заедно да влизат в барче с онова момче, което я харесва и ми причерня, останах безсилен. Обяснението беше, че са се срещнали случайно (не са се уговаряли) и че това момче не изпитва нищо към нея и дори не я търси. Дори и да е вярно,й обясних, че не искам да контактува с него и че ме боли като ги видя заедно, защото това момче веднъж е изрекло какво изпитва към нея. Тя ми отговори, че не съм можел да й забранявам поне едно здравей да му казва или да повървят заедно, ако са в една посока.. Също да не забравя, че това момче вече се прави, че не ме познава, въпреки че сме били приятели, но приятелката ми я „познава“. Има ред други дреболии, които е твърдо решена да не изпълни, защото са били простотии. Знам, че не съм тръгнал по правия път. Помогнете ми как да се откъсна от нея, защото много я обичам. Веднъж преживях подобно нещо в предишната ми връзка, не искам и сега..