.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Hybrid View

Тренирам от 2006та на лостове, 2010 реших да пробвам фитнеса.Ходех около 8 месеца - изобщо не намерих в залата нищо, което би ми помогнало в реалния живот- вдървих се, станах тромав и темп подобни.Сега тренирам БИ (бойно изкуство) от 4 месеца с уникален треньор Драгомир Йорданов се казва, на който му благодаря с цялото си сърце.Бойното изкуство не само ти помага, с това да пребиваш или да показваш колко си велик, а то ти изгражда твърд характер учи те да се справяш с трудностите, да не се предаваш.Така че аз съм за бокса.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от pamircola Виж мнението
    Тренирам от 2006та на лостове, 2010 реших да пробвам фитнеса.Ходех около 8 месеца - изобщо не намерих в залата нищо, което би ми помогнало в реалния живот- вдървих се, станах тромав и темп подобни.Сега тренирам БИ (бойно изкуство) от 4 месеца с уникален треньор Драгомир Йорданов се казва, на който му благодаря с цялото си сърце.Бойното изкуство не само ти помага, с това да пребиваш или да показваш колко си велик, а то ти изгражда твърд характер учи те да се справяш с трудностите, да не се предаваш.Така че аз съм за бокса.
    То тва,че си се вдървил никой не ти е виновен,освен теб..Зависи от тренировките ти
    Така или иначе експлозивните тренировки,точно пък за бокс се правят във фитнес залата,иначе с другото съм съгласен

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pamircola Виж мнението
    Бойното изкуство не само ти помага, с това да пребиваш или да показваш колко си велик, а то ти изгражда ....Така че аз съм за бокса.
    Ти си намерил призванието си,мъжки! Точно това ти е трябвало и това си търсил. Нещо или някакъв спорт чрез който да пребиеш някого. По-добре не бих могъл да го кажа от теб самия. Трябва ти, да биеш и пребиваш и си намерил спорта. Ще те разочаровам. Теб и тебеподобните,агресивни момчета. Фитнесът не е подходящ за биячи! Фитнесът не става за подготовка на побойници! И не това е неговата философия.
    Всички вие,които търсите от фитнеса да направите големите баници и станете машини за да пребиете някого,се откажете навреме. Това не е спорта,който търсите. И който ще ви даде тези качества. Не съм виждал Арнолд Шварценегер да участва в улични боеве и пребива някого. Това е един спорт посветен на хармонията,развиващ хармонично, пропорционално и може би красиво тяло. Той няма как да помогне на агресивните да се бият по-добре или да пребият някого! Това е много далеч от бодибилдинга. Има си подходящи агресивни спортове. Насочете се към тях за да не си губите напразно времето в залата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си