Приспадам към новите, но искам да се включа към "инициативата", наистина ако се направят тези неща ще е добре. Могат да се съберат на едно място основните неща свързани с фитнеса като упражнения, блах, блах, нещо като ръководство за начинаещия - от къде да започне и после как сам да продължи и да надгради постигнатото. Освен за фитнеса може да се направи тема с клубове свързани с различни спортове, защото и това е доста коментирано. Само не знам дали няма да стане някаква си "реклама", но все пак ще е полезно. Може да се направи тема свързана с фитнес залите/центровете, да се обсъждат, да се дава мнение, да речем " Посещавам еди-си-коя зала, защото еди-си-какво..", " Бил/а съм еди-си-къде, но не съм довелен/на, защото ...". Разбрахте идеята, предполагам. Просто да се сбие информацията, да се даде насока, отделно може да се направи обща тема " Дневник", който е посещавал бб-тийм форумите, знае за какво иде реч, но вместо всеки да си поства в отделна тема, да се направи една обща. В която се споделя хранителния/тренировъчния режим, така и новаците ще могат да се ориентират към какво да се стремят, както и ще им бъде помогнато по-лесно. Може да се направи и тема относно храненето като цяло, защо това тъпото гладуване не върши работа, защо навсякъде спортуващите и запознатите протестират, че ТРЯБВА да се яде, а не обратното, за да се отслабне/качи ММ. Не знам, много неща ми се въртят в главата и усещам нахалството си, така че спирам, за да чуя и вас. ^_^