- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Нещо странно, не е за гнусливи хора.
Значи .
Дойде ми , като бях много малка и от тогава, никога, ама никога , не съм мятала тампон/превръзка без да ги увия в хартия, а у приятеля ми ги увивам след хартията в плик и така ги хвърлям.
Обаче ..
Направило ми е нещо неприятно впечатление. По обществените и училищни тоалетни си мятат използваните неща ей така просто ..
Не само, момичетата в общежитията също си ги мятат без да ги завият в хартия.
Днес приятеля ми си мяташе неща в кошчето му в стаята (което е едно малко и колко презервативи е видялои заспамих, че му липсват тампони .
При което стана на въпрос, че досегашните му приятелки са си мятали използваните тампони/превръзки директно в коша му в стаята , без да ги увият ..
Сега, може би просто това е един много закоравял у мен навик, защото не искам у нас да се гледат кървища и бла бла , но ....
По дяволите, защо навсякъде, из всички кошове в тоалетни има мятани директно такива неща , не трябва ли да сме малко по-културни ?
На мен не ми е гадно и гнусно, все ми е тая, но на някого може да му стане гадно ?
Не знам, изкажете си вие мнението вие , ставали ли сте свидетели на такова нещо и какво мислите?
Не знам, ама е гадно, защото като си ги мятат така, после мирише![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...