- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Нещо странно, не е за гнусливи хора.
Значи .
Дойде ми , като бях много малка и от тогава, никога, ама никога , не съм мятала тампон/превръзка без да ги увия в хартия, а у приятеля ми ги увивам след хартията в плик и така ги хвърлям.
Обаче ..
Направило ми е нещо неприятно впечатление. По обществените и училищни тоалетни си мятат използваните неща ей така просто ..
Не само, момичетата в общежитията също си ги мятат без да ги завият в хартия.
Днес приятеля ми си мяташе неща в кошчето му в стаята (което е едно малко и колко презервативи е видялои заспамих, че му липсват тампони .
При което стана на въпрос, че досегашните му приятелки са си мятали използваните тампони/превръзки директно в коша му в стаята , без да ги увият ..
Сега, може би просто това е един много закоравял у мен навик, защото не искам у нас да се гледат кървища и бла бла , но ....
По дяволите, защо навсякъде, из всички кошове в тоалетни има мятани директно такива неща , не трябва ли да сме малко по-културни ?
На мен не ми е гадно и гнусно, все ми е тая, но на някого може да му стане гадно ?
Не знам, изкажете си вие мнението вие , ставали ли сте свидетели на такова нещо и какво мислите?
Не знам, ама е гадно, защото като си ги мятат така, после мирише![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
редовно ми се случва да виждам такива мърли
толкова ли е трудно да се завият, бе ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
не ме е гнус от кръв
но наистина не е приятно да гледаш подобни неща
Някои си ги метват директно до кофата на пода или виси наполовина вън и вътре.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Първоначално написано от BladeDancer
Аз моите тампони си ги измивам, изсушавам и си ги ползвам повторно...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
аз правя като теб
превръзка+хартия+плик
тампон+хартия+плик
Да и при мен редовно се случва когато реша да посетя училищните тоалетни засека червена превръзка в коша или пък при малките едни купчинки до самата тоалетна![]()
Помеждудругото и аз това съм го забелязала, също така и на плажа...![]()
и аз съм виждала такива гледки, неприятно е, аз винаги ги завивам старателно, ама много ги завивам![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
аз си ги завивам в опаковката от следващата превръзка, то затова са им тия лепенчици
в старото училище имаше имаше по земята, в самата тоалетна, та дори и извън тоалетните [в коридорите]![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
И аз така правя. Прибирам си кървясалите тампони в едно пликче и после ги използвам за да ги правя на чайче и да си пия менструалните съсиреци
В тоалетните в училище непрекъснато са така. Сигурно е защото си мислят, че няма никой да разбере, че е тяхно.
Отвратително е, не изисква никакво усилие да го поскриеш малко.
Оф... дав даскало редовно става тоя номер....
аз си овивам старата превръзка в пликчето от новата и става една такава като в пакетче, чак симпатична![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nigga stole my bike
Направо ми става жал, когато видя междучасията една редица момичета си чакат реда, а в мъжката тоалетна е толквоа спокойно и няма преръзки и други таквиа гадурий.
Възпитана съм от мама да си ги увивам... обаче в училищните тоалетни е нещо страшно...
:ОПървоначално написано от CupcakeKitty
Сетих се как някой беше лепнал една на прозореца в училище.![]()
![]()
Неизползвана беше, де. За щастие.
Тая май беше използвана.. само къде нямаше кръв по неяПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Аз съм много гнуслива и като ми се наложи да вляза в тоалетните в даскало и ми става лошо направо ;х да не говорим че понякога са целите в кръв О_O
Само аз ли не съм виждал такива неща в училище ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
в нащо даскало в която и тоалетна да вляза все има превръзка в коша и напрвоо ми се повдига ..а колкото до тва с лепнатите превръзки аз като бях 6 клас се беше случило с една от моите..НЕЗПОЛЗВАНА беше де ама се пак ..![]()
хах..я земи се скрии ве !! ;хх
Първоначално написано от awerw
Само ти ли не си влизал в женска тоалетна?
Браво на момчето!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Защо иначе щеше да има делене на мъжки и дамски тоалетни? Иначе нямам навика да гледам какво има в кофата, но ако знам че в старателно увитото парче найлон има кървясала дамска превръска, бих се погнусил, защото някое момиченце очевидно с двете си ръчички е стскало и увивало превръзката си, за да й придаде по-красив вид, а после е пипало кранчетата на мивката, установило е липсата на сапун, изплакнало си е ръчичките и на връщане се е здрависало с поне двама приятели.
ОМФГ РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ГИ МЯТАТ В КОША ПОНЕ
миналата година, като ни караха да чистим в двора на даскало, намерихме поне 2-3 превръзки с червено петънце на тях...