.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    А, аз сега се сетих.
    В по-предишните класове едно момиче от няшия клас беше лепнала на дъската (нали от ония зелените) една превръзка и отдолу пишеше "Дъската е в мензис"

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    А, аз сега се сетих.
    В по-предишните класове едно момиче от няшия клас беше лепнала на дъската (нали от ония зелените) една превръзка и отдолу пишеше "Дъската е в мензис"

Град
    Гората на Сенките
    Жените сме ужасни мърли в това отношение... На едно море от училище преди доста години с една приятелка висяхме 3 часа на вратата пред женските тоалетни (бяха общи). Бяхме разкостили една табуретка, въоражени с дървените й крачета удряхме през краката всяка кифла, която излизаше без да си пусне водата в тоалетната - мога да ви кажа, че от минали примерно 20 женски, максимум 3 си пуснаха водата и макс. 5 си измиха ръцете.... Гнусно! Да не говорим, че някои лигли си хвърляха превръзките в тоалетната и така след третия ден трябваше да идват да отпушват женските кенефи... А в мъжките беше идеално чисто!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Banned Мега фен
    ами честно казано доста често в училище виждам такива неща.. т.е. най-често там тъй като в обществени тоалетни (като вкл. и тоалетните в ресторанти и т.н. ) не влизам почти никога явно не съм забелязала,но в училище е някакъв ужас.. и да.. не е трудно,но явно или са мърли,или майките им са изпуснали първата година,когато им е дошло.. защото тогава е времето да се научат.. или и майките да са като тях ама там вече бог да ни опази .. иначе и аз правя като повечето тук.. в найлончето от новата превръзка,после в кисийка и чак тогава в коша.. и да.. не винаги имаш кисийка под ръка,но и това в опаковката на новата е достатъчно.. стига да е направено добре..

Супер фен Аватара на Oldschool
    Жените са мърли просто, но специално аз не виждам проблем от това, че една превръзка не е увита в хартия. Стига да е метната в кошчето. Ебаси, вас ви е срам от този мензис и го криете все едно е дете на дявола. А пък в една женска тоалетна колко от посетителите нямат цикъл или им предстои да се сблъскат с това?

Мега фен
    Те поечето момичета ги мързи да се подмият , а вие искате да си увиват превръзките в салфетки, за кво говорим
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Мъжките кенефи в даскало бяха доста често изрисувани и беше трудно да пикаеш където трябва. true story
    Creative Technologie

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
    Те поечето момичета ги мързи да се подмият , а вие искате да си увиват превръзките в салфетки, за кво говорим
    да обаче като не си ги увият го вижда половината училище .. а иначе за другото - лична хигиена и това си е тяхна работа,но поне нещата,които виждат околните да ги правят както трябва.. не е много приятно примерно чистачките като чистят тоалетните и точно минаваш и ядеш и да го видиш това

Град
    In the middle of nowhere
    В училище така правят. Абе толкова ли е трудно да си увият превръзката в пликчето... ба си
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    не е много приятно примерно чистачките като чистят тоалетните и точно минаваш и ядеш и да го видиш това
    Да представям си как минавам през дамската тоалетна с хамбургер в ръка и си ближа кетчупа от пръстите
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    да обаче като не си ги увият го вижда половината училище .. а иначе за другото - лична хигиена и това си е тяхна работа,но поне нещата,които виждат околните да ги правят както трябва.. не е много приятно примерно чистачките като чистят тоалетните и точно минаваш и ядеш и да го видиш това

Права си..
    ама какво търсиш в тоалетната с тая закуска? в наш'то даскало кенефите миришат ;х
    и аз като хапвам гледам да не минавам покрай тях ;х

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Мундарки колкото искаш.
    В училище(както и в университета) , кошчетата преливат от хвърлени ей така превръзки. Дори някой път и по земята съм виждала.

само аз ли не разбирам кво му чак толкова гнусното

драматизирате сякаш са срали в коша

A де?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Грозно е да отидеш в обществена тоалетна , а от земята и кошчето да се подават боклуци пропити с нечия кръв, които са се вмирисали.
    Не е хигиенично.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Честно казано не ми прави такова впечатление, в университета никога не съм виждала, в училище се случваше един път на няколко месеца.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Грозно е да отидеш в обществена тоалетна , а от земята и кошчето да се подават боклуци пропити с нечия кръв, които са се вмирисали.
    Не е хигиенично.
    Не е хигиенично да се ровиш в кошчетата. Там има много неща, които могат да се вмирисват, затова е редно да се оплаквате, че явно не се изхвърлят достатъчно често. Кофата е мястото, където изхвърляш боклук, а не изхвърляш опакован боклук. И не няма значение дали са пропити с кръв, сополи, смегма или сълзи.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty

Права си..
    ама какво търсиш в тоалетната с тая закуска? в наш'то даскало кенефите миришат ;х
    и аз като хапвам гледам да не минавам покрай тях ;х
    не,не ме разбра.. имах предвид,че се е случвало точно чистачките да чистят и да го изнасят от тоалетната и през това време да мина по коридора.. иначе аз няма как да не мина през тях,защото тоалетните са там където е моята стая - отсреща

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    ОоОоОо Илко
    как я караш
    пардон, де.. Алекс
    и това да имаш куче изобщо не е гнусно

ЕДИТ: къде изчезна коментара на Илко
    така все едно сама съм си писала

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Каква прекрасна тема.
    Денят ми е обогатен.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Neon
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Направо ми става жал, когато видя междучасията една редица момичета си чакат реда, а в мъжката тоалетна е толквоа спокойно и няма преръзки и други таквиа гадурий.
    +1

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    сега се сетих как преди време в една от стаите беше лепната иэполэвана превръэка на стената и как повечето от нашия клас се иэредиха да я гледат

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Баси в мъжките тоалетни няма такива проблеми, но пък женските сякаш са по-хубаво направени, наще има само 1 дупка и често като влезеш в кабинката трябва да внимаваш къде стъпваш че целия под е жълт

иначе в мазето дето са кабинетите по информатика кенефа е общ (нов е и е супер добре направен) там веднъж съм виждал превръзка с малко кръв ама не ми направи впечатление
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Мега фен
    току що имах дежа ву
    имам чувството, че вече съм чел това мнение на Aleks***
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    И аз така правя. Прибирам си кървясалите тампони в едно пликче и после ги използвам за да ги правя на чайче и да си пия менструалните съсиреци

Иначе не знам какво се впрягате, голяма работа. Влизате в кенефа, вършите си работата и толкова, кой ви кара да гледате в коша? Това е кош за боклук, не чиния за ядене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си