- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем ли е
пречи ли това, че съм на 16 да се подложа на процедура за коригиране на криви зъби. Говоря за фасети и бондинг ?
Защо трябва да пречи?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
стискам ти палци,това е една от най-болезнените процедури в стоматологията![]()
|
![]()
ооо наистина ли, мислех, че не боли толковаПървоначално написано от mmm_sweet
знаеш ли нещо повече за тази процедура ?
Защо да е болезнено?Те ти слагат упойка.
Аз съм с метало-керамика,не болеше,при пиленето на зъбите ми поставиха упойка(то иначе май може да си пукнеш).Докато станат новите зъби ти слагат временни,ако искаш,зависи от това колко време ще отнеме за постоянните.
Става бързо и само свикването с новите зъби е малко неприятно,но пък ...трай бабо за хубост.
Не знам точно какъв ти е проблема, но ако можеш да го оправиш с брекети, слагай тях, а не изкуствени зъби.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
не е проблем
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Вярвай,повече ще те боли,ако ти вадят корен и мъдрец без упойка.
Действай докато е време.
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Не, не пречи
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Aлеле.......не искам да те плаша,но са ми вадили мъдрец с упойка и умрях от болка,пък ти всичките зъби,милата...Дано не те боли!Успех и да се похвалиш с новата усмивка...![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
майка ми е зъболекар и тя самата си е правила тази процедура. Упойката не трае достатъчно,че да не се усети болката от липсата на половината ти зъби,лично майка ми дава на пациентите едно за пръскане,което успокоява,и едно прахче за пиене ако са ти много чувствителни. Ако те интересува пиши ми на личенПървоначално написано от MoreThanaLL
|
![]()
Не е проблем,стига да отидеш при добър специалистуспех :P