- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос за антидепресанти
ще ми стане ли нещо ако изпия 1-2 хапчета от антидепресантчетата на баба ми (леки са)
в смисъл евентуални странични ефекти ще има ли, няма да ги взимам редовно, а само веднъж за купона
Какви са те?
//Аз лично и 30 хапчета (примерно Диазепам или другите от по-леките) да взема нищо не ми става, други от 3 хапчета се разбиват.![]()
Аз преди време опитах някакви. Не знам дали се водеха точно антидепресанти, но бяха приятни.
NOH8
Антидепресантите действат на депресираните хора, т.е. дори да изпиеш всичките лекарства на баба ти, те няма да доведат до очаквания ефект на еуфория, а по-скоро на натравяне и смърт.
Не, че нещо но като се замисля е най-безопасния вариантПървоначално написано от Perchem
мисля да стана разпуснат наркоман, за да привлека вниманието на хората, които ме обичат
Тревата не може да ти навреди освен ако не си с разхлабена психика или смяташ да продължаваш с наркотици.
Виж за привличане на вниманието не съм се сещал, винаги съм държал всички на страна от мен. Не си падам по лигави безсмислици.
Имам странно и често неразбрано чувство за ирония, шегувах се, няма значениеПървоначално написано от RagioL
Знам, че тревата е почти безвредна, в сравнение с алкохола и цигарите, и други тежки наркотици, не го отричам (стига да не си напафкан до небесата всеки божи ден де)
При употреба 1 път месечно, прочиства белите дробове. ( Don't you read? ) Да не говорим, че помага при болки в тялото и действа като релаксиращо вещество, също така помага и при безсъние.Първоначално написано от KumchoValcho
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
Как така дима прочиства белите дробове?Първоначално написано от WarBlaze51
![]()
Първоначално написано от WarBlaze51
И разхубавява хората (вътрешно и външно).![]()
Питайте Сашка Чипева как действат антидепресантите. Тя от 15 години е на такива и трябва да знае.
чара е проявление на вътрешна хубостПървоначално написано от LambOfGod
Това е билка, не тютюн. Как точно, не зная защото не съм химик, но в много страни предписват марихуана за астматици. Друг е въпроса дали знаеш, какви лайна ще ти пробутат тук в България. За това е най-добре от познат, който си гледаПървоначално написано от KumchoValcho
.
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
Нямах предвид това, но си прав.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()