- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е много?
Толкова ли много искам, просто човек който да е искрен, мил, земен. Напоследък сякаш всички момчета са се превърнали в някакви женкари, а всъщност са кръгла нула с момичетата. Та по въпроса, толкова ли е рядко срещано това което търся? Има ли изопщо момчета които да търсят нещто повече от едното чукане?
Естествено че има, но явно не търсиш на правилното място.
Мноу сме умни и правим лошо първо впечатление, за това не ги срещаш.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Не, няма. Всички са еднакви и искат само секс.
Вземи се в ръце малко.
поредният заблуден човек, който очеизвадно не знае къде да гледа.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Лично аз искам повече. Проблемът е, че не попадам на такива хора.
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
A тези, които не искат само секс са тъпи лигльовци или педераси!Първоначално написано от PinkPan7her
//Виждам, че си 96 набор... Или изчакай, докато с момчетата на твоите години станете хора или скачай на нечий 30 годишен хуй, защото точно в момента ти е притрябвал някой, който да е мил с теб.
Има то,ама явно не е дошло времето да ги видиш,просто добре сме се скрили![]()
>>DjBelev<<
Има такива,но сигурно това което искаш им се струва много и им е по - лесно с някой друг.
Явно не движиш в подходяща среда.
Аз повечето момчета, които познавам са такива, каквито търсиш.
И спря да се върти за миг земята..
Съгласна съм.. и аз по едно време тамън бях почнала да се разколебавам и айде поредния със същите номерца.. и пак ми казва, ама на мене секса не ми е нещо водещо, не знам си кфо.. а, иначе, айде..айде..искам..искам.. ама все си мисля, че вината е и в момичетата, защото момчетата свикнаха да не им се отказва и ти като не му пуснеш все ще се намери някоя малка к**вичка, която да го направи..Първоначално написано от PinkPan7her
Няма такива. Съжалявам. :СПървоначално написано от mimity9602
Temet Nosce
벨야카
Ти сериозно ли помисли, че съм сериозна?!Първоначално написано от glezenafukla
Абе, вие на по колко сте? 14? Колко опит имате, че да твърдите подобни смехории?
glezenafukla, това от страна на PinkPan7her беше сарказъм..
Ако всички бяха еднакви нямаше да е интересно.
така еПървоначално написано от sasha_90
.. Аз от гаджето ми не искам секс тя ме пита
.. не съм мн запален по това .. смисал обичам да го правим .. но не нахалствам ... аз когато искам секс например я питам искаш ли да го направим и така ... но до сега никога не съм бил с момиче само зарди секс ... предпочитам да ме обича с цялото си сърце от колкото секса ..
![]()
ИЗОПЩО
ХАХАХАХХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Скрий се някъде.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Като ти мине пубертета, ще гледаш по друг начин на нещата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А ти стига си се опитвала да поучаваш хората,.не ти се получава нещо.Първоначално написано от PinkPan7her
Свесни момчета има,но не ги търcи по дискотеки,кръчми и чатове..
аз съм единственият![]()
също обичам и да готвя, минутка за самореклама
REGGAE BOOM <3
Тема за разведряване. Много ми е интересно как на 14-15 години очакваш някой да се държи като мъж... той още гласът не е завършен даже. Отделно, това, че попадаш на гафове, си е твой проблем. Няма по-смешно нещо от това да категоризираш хората по какъвто и да било параграф, защото винаги ще има изключения и когато ти забият едно изключение пред очите, ти става гадно, защото се чувстваш адски неловко. Защо не потърсиш проблем в твоя телевизор, авторке? Работи върху себе си, пък то по някое време ще се пръкне твоят човечец. Ако мислиш, че една депресия ще те извади от ситуацията, давай. Или пък да си излееш мъките във форум, но пак става. Много се разписах аз. Хайде със здраве!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Крием се авторке..
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!