.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мъжът взима това, което му предлагаш. Прави си изводите.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Somewhere between Heaven and Hell
    Тепърва ще срещаш всякакви хора и все ще се появят каквито търсиш из тях. Общите знаменатели никога не са били хубаво нещо и отчаяните теми също.
    Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не, няма. Всички са еднакви и искат само секс.

Вземи се в ръце малко.
    Съгласна съм.. и аз по едно време тамън бях почнала да се разколебавам и айде поредния със същите номерца.. и пак ми казва, ама на мене секса не ми е нещо водещо, не знам си кфо.. а, иначе, айде..айде..искам..искам.. ама все си мисля, че вината е и в момичетата, защото момчетата свикнаха да не им се отказва и ти като не му пуснеш все ще се намери някоя малка к**вичка, която да го направи..
    Ти сериозно ли помисли, че съм сериозна?!
    Абе, вие на по колко сте? 14? Колко опит имате, че да твърдите подобни смехории?
    всъщност PinkPan7her го каза с ирония .. иначе има.. но трябва да знаеш какво търсиш.. и не знам как всички ми се отчайвате на по 13-25г. на тия години още нищо не сте видели.. айде на по 23-24-25 има хора,които вече имат деца и живота малко или много ги е съсипал и е някак си по приемливо.. ама да си на 13-20г. и да си имал 2-10 гаджета.. ми ще извинявате ама това,че сте попаднали вие на такива и че не знаете къде и как да търсите или че гледате на всички като общност в която всички мъже/момчета са еднакви.. ами вие сте си виновни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си