Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Не, няма. Всички са еднакви и искат само секс.

Вземи се в ръце малко.
Съгласна съм.. и аз по едно време тамън бях почнала да се разколебавам и айде поредния със същите номерца.. и пак ми казва, ама на мене секса не ми е нещо водещо, не знам си кфо.. а, иначе, айде..айде..искам..искам.. ама все си мисля, че вината е и в момичетата, защото момчетата свикнаха да не им се отказва и ти като не му пуснеш все ще се намери някоя малка к**вичка, която да го направи..
Ти сериозно ли помисли, че съм сериозна?!
Абе, вие на по колко сте? 14? Колко опит имате, че да твърдите подобни смехории?
всъщност PinkPan7her го каза с ирония .. иначе има.. но трябва да знаеш какво търсиш.. и не знам как всички ми се отчайвате на по 13-25г. на тия години още нищо не сте видели.. айде на по 23-24-25 има хора,които вече имат деца и живота малко или много ги е съсипал и е някак си по приемливо.. ама да си на 13-20г. и да си имал 2-10 гаджета.. ми ще извинявате ама това,че сте попаднали вие на такива и че не знаете къде и как да търсите или че гледате на всички като общност в която всички мъже/момчета са еднакви.. ами вие сте си виновни