.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Да споделя

Нека разкажа накратко за какво иде реч.С едно момиче сме заедно от 4-5 месеца, обаче напоследък все повече се сдърпваме.Нещо все ме пренебрегва и й се скарах и тя се разсърди.Да я търся ли да се сдобрим по-скоро, или да оставя тя да ме търси.А ми е голяма мъка, като не мога да й пиша/говоря.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    извинявай, ама к'ъв си ти да и се караш? тя да не е на 10, че да я учат как да се държи и какво е хубаво да прави или не. в една връзка двамата говорят, а не единия да се кара на другия .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Опитвам се да измисля нещо креативно и полезно, което да напиша тук по темата. Уви не намирам такова.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Някои хора просто не са един за друг, поради разликата в характерите.

Изчакай я тя да те потърси, след това поговорете сериозно на тая тема. Опитайте се да изгладите каквото има, ако не се получи - мисля че се досещаш.

А нали се сещаш, че нямаше да се стигне до тук, ако й беше описал как се чувстваш вместо да й се караш?

Супер фен Аватара на djipsito
    Скарал си й се, щото те пренебрегвала, а тя се е разсърдила Ъъъ, не знам кво да ти кажа чак...

Ами, виж сега, ако мислиш, че ти си сбъркал я потърси пръв и поговорете.
    Добре ще е винаги да знаеш кога не си прав и най-важното - да си го признаваш, без да хвърляш цялата вина на другия.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Отношенията ви са присъщи за деца от детската градина.Ако искаш и се обади,ако не-не я търси.Но трябва да се изясните като хората-или ще сте заедно или не.Какво е това вашето?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    извинявай, ама к'ъв си ти да и се караш? тя да не е на 10, че да я учат как да се държи и какво е хубаво да прави или не. в една връзка двамата говорят, а не единия да се кара на другия .
    Тук,подкрепям!След като си с нея,трябва да бъдеш най-добрият и приятел ,да споделяш,да подкрепяш,да разговаряш и да бъдеш до нея когато най-много има нужда.Може би понякога ,всеки има нужда да му бъде покозано къде греши,но не това е начина >.>
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Караници има. Ако ги преодолявате добре за вас, ако не ... Ама ако за всяка караница чакаш нас да ти помагаме, до къде ще стигне тя. Направи това, което чувстваш. И не забравяй, че все пак без компромиси в една връзка няма как.

anonymous708973
    Guest
    Как й се скара?
    Номерът не е в карането, а в конструктивния разговор.

Град
    София
    И аз да съм,и аз ще ти се сърдя.
    Да не си и баща,зада и се караш..

Защото ще намери време да ходи 3 пъти седмично на дискотека, ще намери време за всеки друг и в един момент ти идва до гуша.То и аз не трябваше да й се карам, ама...

Преди ме нападнаха и сега нищо не отговаряте.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ами, пич, и двамата сте виновни. Не е трябвало да й се караш, а да поговориш с нея нормално. Избухнал си, стават и такива работи, ама по принцип първо се мисли.

Още ли не сте се търсили ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Ами, пич, и двамата сте виновни. Не е трябвало да й се караш, а да поговориш с нея нормално. Избухнал си, стават и такива работи, ама по принцип първо се мисли.

Още ли не сте се търсили ?
    Ясно ми е че съм виновен, но и тя има вина.Ами търсихме се, но не сме говорили за това, но лека полека се пооправяме.

Град
    София
    Знаеш ли а3 кв'o правя с мъже,които ми се правят на оборотни ,пращам ги там, от където са се родили.
    И..явно не си най-важното нещо в живота и.
    Има си и приятели ,живот..не си и на преден план.
    Жените мразим така наречените ''мъже'' ЛЕПКИ,задушават те със обичта си.Казвам ти го да си го знаеш за напред и за предстоящите ти възки.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Знаеш ли а3 кв'o правя с мъже,които ми се правят на оборотни ,пращам ги там, от където са се родили.
    Жените мразим така наречените ''мъже'' ЛЕПКИ,задушават те със обичта си.Казвам ти го да си го знаеш за напред и за предстоящите ти възки.
    cyanide smells nice

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Какво се правя на оборотен бе.
    Ами...да, точно, не съм най-важното нещо в живота ми и искам това да се промени.Някакви идеи как да стане?
    И не бих казал, че съм лепка, та аз я виждам веднъж-дваж седмично и точно това е проблемът.

Може би трябва да й дам време и нещата ще си станат...

Сега ми заяви, че докато едни мълчали, други действали.А все ми отказва да говорим сериозно...
    Кво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си