- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да споделя
Нека разкажа накратко за какво иде реч.С едно момиче сме заедно от 4-5 месеца, обаче напоследък все повече се сдърпваме.Нещо все ме пренебрегва и й се скарах и тя се разсърди.Да я търся ли да се сдобрим по-скоро, или да оставя тя да ме търси.А ми е голяма мъка, като не мога да й пиша/говоря.
извинявай, ама к'ъв си ти да и се караш? тя да не е на 10, че да я учат как да се държи и какво е хубаво да прави или не. в една връзка двамата говорят, а не единия да се кара на другия .
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Опитвам се да измисля нещо креативно и полезно, което да напиша тук по темата. Уви не намирам такова.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Някои хора просто не са един за друг, поради разликата в характерите.
Изчакай я тя да те потърси, след това поговорете сериозно на тая тема. Опитайте се да изгладите каквото има, ако не се получи - мисля че се досещаш.
А нали се сещаш, че нямаше да се стигне до тук, ако й беше описал как се чувстваш вместо да й се караш?
Скарал си й се, щото те пренебрегвала, а тя се е разсърдилаЪъъ, не знам кво да ти кажа чак...
Ами, виж сега, ако мислиш, че ти си сбъркал я потърси пръв и поговорете.
Добре ще е винаги да знаеш кога не си прав и най-важното - да си го признаваш, без да хвърляш цялата вина на другия.
Първоначално написано от antifashionshit
Отношенията ви са присъщи за деца от детската градина.Ако искаш и се обади,ако не-не я търси.Но трябва да се изясните като хората-или ще сте заедно или не.Какво е това вашето?
Тук,подкрепям!След като си с нея,трябва да бъдеш най-добрият и приятел ,да споделяш,да подкрепяш,да разговаряш и да бъдеш до нея когато най-много има нужда.Може би понякога ,всеки има нужда да му бъде покозано къде греши,но не това е начина >.>Първоначално написано от LeprikonA
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Караници има. Ако ги преодолявате добре за вас, ако не ... Ама ако за всяка караница чакаш нас да ти помагаме, до къде ще стигне тя. Направи това, което чувстваш. И не забравяй, че все пак без компромиси в една връзка няма как.
Как й се скара?
Номерът не е в карането, а в конструктивния разговор.
И аз да съм,и аз ще ти се сърдя.
Да не си и баща,зада и се караш..
Защото ще намери време да ходи 3 пъти седмично на дискотека, ще намери време за всеки друг и в един момент ти идва до гуша.То и аз не трябваше да й се карам, ама...
Преди ме нападнаха и сега нищо не отговаряте.![]()
Ами, пич, и двамата сте виновни. Не е трябвало да й се караш, а да поговориш с нея нормално. Избухнал си, стават и такива работи, ама по принцип първо се мисли.
Още ли не сте се търсили ?![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Ясно ми е че съм виновен, но и тя има вина.Ами търсихме се, но не сме говорили за това, но лека полека се пооправяме.Първоначално написано от djipsito
Знаеш ли а3 кв'o правя с мъже,които ми се правят на оборотни ,пращам ги там, от където са се родили.![]()
И..явно не си най-важното нещо в живота и.
Има си и приятели ,живот..не си и на преден план.
Жените мразим така наречените ''мъже'' ЛЕПКИ,задушават те със обичта си.Казвам ти го да си го знаеш за напред и за предстоящите ти възки.
Какво се правя на оборотен бе.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
![]()
Ами...да, точно, не съм най-важното нещо в живота ми и искам това да се промени.Някакви идеи как да стане?
И не бих казал, че съм лепка, та аз я виждам веднъж-дваж седмично и точно това е проблемът.
Може би трябва да й дам време и нещата ще си станат...
Сега ми заяви, че докато едни мълчали, други действали.А все ми отказва да говорим сериозно...
Кво да правя![]()