- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна най-вече в корема...???
Здравейте аз съм момиче на 14 години. 50 Кг. съм дайте някакви предложения как да ги смъкна на 45 .. ;дИ .. искам сега най-вече да отслабна във корема просто ми омръзна да се съобразявам какво да облека да не е много тясно та да не ми очертава корема щото проблема най-вече ми е в корема предложете ми с какво да се храня някаква диета ли да спазвам или ... незнам ... от кои храни също да се огранича или какви упражнения да прави в домашна среда... Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има много такива теми.
Но иначе, след като спрях колата и белият хляб (ест. всички сладки и дюнери, чипсове и т.н)
свалих 6кг, по 2кг всеки месец.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
коремни преси по 70 на ден,наикакви ограничения в храната,стига да не прекаляваш с чипсове,шоколад и др.
|
![]()
Споко ,мерките които си дала съвсем не са зле.Не се стреми на килограми ,а е важно как изглеждаш.За корема щом е ,спри газираното ,ако пиеш бира и нея - страшно много издуват, а полза никаква освен да те разсънят за момента.Хляба ти е нужен ,по 1-2 филии сутрин не е никакъв проблем.Коремните преси колкото можеш 70 са добре ,постепенно увеличаваш ,започни от по-малко докато свикнеш.Постоянството е най-важно ,опитай се всеки ден да ги правиш и ще се получи.Внимавай с диети и такива неща ,нуждаеш се просто от правилно хранене,ти сега растеш ,укрепваш
Целувки
![]()
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
^^ Е, с извинение ама т'ва беше везможно най-глупавия съвет, който съм чела. За да свалиш в корема, трябва да правиш кардио (тичане, скачане на въже и т.н) ако имаш мазнинки.. и да прави коремни преси, но не е нужно изведнъж да ги почнеш по 70.. + здравословно хранене и много скоро ще видиш резултат![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
имам чувството, че на стената говоря, ама за Н-ти път ще го напиша:
КОРЕМНИ ПРЕСИ НЕ СЕ ПРАВЯТ ВСЕКИ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И се правят на серии, не 300 на 1 път, ами 4х75 или 5х60.
причината е, че се натоварва гръбнака и прешлени и всичко отзад и сега ако не го усещате, след години няма да можете да мърдате от болки в гърба..
айде сега фитнес маниачките и по-точно зарибените фенки на коремни преси ми скочете, съвета е получен от фитнес инструктор и ортопед..така че си правете сметката..