.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Непостоянна температура.

Така миналата седмица бях болен е беше ми истинала главата бях отпаднал и има температура 39. Свалих я всичко се оправи, но досега гърлото постоянно ме боли гледам имам 3 налепа на сливиците боли ме гърлото понякога(на моменти) и кашлям отвреме на време.Сега меря температурата вече 3-4 часа и тя постоянно се променя.От 36,3 до 37,5 и обратно 36,5 ,36 ,7 37,3 37,4 и така. Та въпроса ми е на какво се дължи, а не ми се ходи на доктор защото ще ме освободи от училище, а аз съм 9 клас и учим здраво, и не искам да губя материал. Вече 2-3 дена пия сироп за кашлица Вентолин и пръскам хексорал спрей(хексореалетен). Може ли малко помощ ?[/u]

Повече от фен Аватара на needle
    В 9-ти клас не се учи нищо важно, отиди си на лекар, защото разнасяш бацили, а като не си добре въобще не ти е до учене.

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    И аз съм била така .. не знам на какво се дължи , но може би налепите ти предизвикват болките в гърлото=>кашлица=>температу ра=>не си напълно излекуван Така че отивай на лекар- като се върши една работа-свърши я докрай , а като имаш такъв мерак за даскало и се чувстваш добре, той лекаря няма откъде да разбере ходил ли си - не си ли!

Такааа...
    Взимаш марля намазана с мед и караш роднина,приятел,майка,баща ... Който и да е свестен човек да ти изчисти налепите като това става с навита около показалеца марля. Температурата се дължи именно на тези "налепи"
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Monte
    Такааа...
    Взимаш марля намазана с мед и караш роднина,приятел,майка,баща ... Който и да е свестен човек да ти изчисти налепите като това става с навита около показалеца марля. Температурата се дължи именно на тези "налепи"
    +1
    Или пък клечки за уши, като ги намокряш и потапяш в сода. И пак така по налепите, като някои ти помогне от семейството.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Непостоянна температура.

Цитирай Първоначално написано от kristiqnnchou
    Така миналата седмица бях болен е беше ми истинала главата бях отпаднал и има температура 39. Свалих я всичко се оправи, но досега гърлото постоянно ме боли гледам имам 3 налепа на сливиците боли ме гърлото понякога(на моменти) и кашлям отвреме на време.Сега меря температурата вече 3-4 часа и тя постоянно се променя.От 36,3 до 37,5 и обратно 36,5 ,36 ,7 37,3 37,4 и така. Та въпроса ми е на какво се дължи, а не ми се ходи на доктор защото ще ме освободи от училище, а аз съм 9 клас и учим здраво, и не искам да губя материал. Вече 2-3 дена пия сироп за кашлица Вентолин и пръскам хексорал спрей(хексореалетен). Може ли малко помощ ?[/u]
    спри спрея.

НЕ вземай антипирептици.

ако за два-три дни нещата не ескалират - нищо ти няма! имун. ти система се е справила с проблема.

ако ескалират - лекар - лечение.

от описаното: ти ЛЕЧЕНИЕ НЕ си прилагал, а само палиативи, купиращи определен симпом, но НЕ лекуващи причината за него.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Monte
    Такааа...
    Само една поправка-хубаво е, след като се сложи марлята и се потопи в мед, после да се потопи и в сода (не газирана вода ), за да се изчисти по-добре гърлото. Малко е неприятно, но за сметка на това е адски ефикасно.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Всичко е ок, ходих на доктор и тези бели неща в устата ми са се образували, защото като малък съм имал много ангини. И така са се образували джобчета и някой път попада храна в тях .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си