.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
    .............................

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Защо не му предложиш да пробвате ? Все пак е казал, че би тръгнал с тебе, ако не е бил гей. Може и да стане нещо, нищо не губиш.

Не че нещо ама на мен малко ми звучи като филм.... Хаха Сорка!!! ....
    Аммм по темата не мисля че някой би се "променил" ей така, все пак не вярвам ей така от изведнъж да е станал гей....

Мисля че нямаш голям шанс ! Не се отказвай дори да е гей направи всичко възможно да го отвратиш от тази идея ( защото според мен едва ли е осъзнал какво означава да е гей ) преценявам по писането ти че той не е много голям . Или друг вариант говори с родителите му ..за това питай дали знаят или нещо подобно ! Ако Не знаят това ще е в твоя полза и ще стане нещо !

Цитирай Първоначално написано от megiasas Виж мнението
    Мисля че нямаш голям шанс ! Не се отказвай дори да е гей направи всичко възможно да го отвратиш от тази идея ( защото според мен едва ли е осъзнал какво означава да е гей ) преценявам по писането ти че той не е много голям . Или друг вариант говори с родителите му ..за това питай дали знаят или нещо подобно ! Ако Не знаят това ще е в твоя полза и ще стане нещо !
    Е....мисля че е малко кофти! Представи си да не е казал(ако изобщо е така), какво право има да се бърка тя?
    И изобщо не е в нейна полза, дори напротив може и да се отдалечи

Има два варианта може да не те харесва физически и да гледа да те отблъсне мило !
    2. Да го забравиш или пък да го отвратиш от мисълта не знам може и да стане
    Последно редактирано от megiasas : 05-25-2012 на 11:42

.........Откажи се

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от twinnieh Виж мнението
    Та реших да споделя с вас. Харесвам едно момче,но наскоро рабрах,че е гей. Той сам ми каза. Бях направо в шок и реших да му кажа,че го харесвам,но после да добавя,че съм се шегувала. Оказа се,че съм му най-добрата приятелка и ако той не беше обратен би тръгнал с удоволствие с мен ! Но самата мисъл,че никога няма да ме хареса,ме ужасява ! Как да се откажа от него ?
    e па започни да излизаш с други, може и с мен

Стани травестит може да тръгнете

Абе пробвай се мое го вкараш в правият път пак и човек си прави сексуалната ориентация до 20 не мое е закоравел гей 100%.Научно доказано е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си