Историята е следната .. С приятеля ми сме заедно от скоро. Преди 5 месеца той се е разделил с момиче, с което е бил дооста дълго време (една година).. аз съм първата му приятелка след нея. Уж всичко е сериозно, много сме влюбени, т.н.. но проблема е, че бившата му приятелка е ЛУДА! Момичето наистина има някакви сериозни психически отклонения, заплашва го, че щяла да се самоубие, постоянно му звъни и му реве по телефона и не го оставя на мира. Той и крещи, държи се зле с нея, каза й да не го търси повече, спря да й вдига, говори дори с техните (на момичето) да я пратят на психолог, смени си номера, но тя пак го намери .. Казваме си всичко с него ии не ревнувам, нито се притеснявам, че той ще се върне при нея или нещо такова. Просто това момиче започва да ме изнервя .. тя му звъни по-често, отколкото аз!? За сега (понеже сме съвсем от скоро заедно) пазим връзката си в тайна ..поне от въпросната бивша, за да не вземе да направи наистина някоя глупост и да си посегне на живота .. Аз съвсем търпеливо приемах всичко ..и все още търпя ..обажданията й, сцените, цирковете и всичко .. за да не карам приятеля ми да се чувства зле .. Но се чудя дали да не предприема нещо? Да взема да се запозная с нея и да й обясня как стоят нещата .. Или пък, чудя се, правилно ли е, че крием връзката си? Може би, ако всички разберат, че сме заедно, момичето ще го приеме някой ден .. и ще спре да тормози прияетля ми.. (имайте предвид, че тя е ОТКАЧЕНА и не знам на какво е способна )