- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми заминава за чужбина.
Приятелят ми заминава за чужбина за 2 години и ще си идва само лятото.. Заедно сме от близо 1 година, а сме приятели от както се помня. Много го обичам наистина и искам да му направя някаква изненада да го разведря малко, защото е много тъжен напоследък покрай заминаването да е нещо романтично по-скоро. Благодаря ви предварително.
Момчето е на 18години.
My head 2 da sky, my feet on da graund..
Аз бих закарал човека на почивка някъде само двамата.Ако нямаш такава възможност и имате време може и да запалите колата и да си направите няколкодневна обиколка из България - пак не е зле.
Подари му уикенд,който няма да забрави през тези 2 години.Предполагам,знаеш в какво да се състои той,сама каза,че сте приятели от както се помниш.А затова време трябва да си го опознала.
Важното-за миг не се отделяй от него.Бъдете заедно,колкото се може повече,преди да замине (:.Първоначално написано от sasha_90
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Съгласна съм с горните мнения.Успех ви желая и дано се справите. Връзките от разстояние са трудно нещо, но има ли желание, има и начин.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да,мислих си го да го напиша,но предполагам,че авторката и сама се досеща да го прилага.Първоначално написано от balu4ka
Благодаря ви. Ще се опитам да не я забрави![]()
My head 2 da sky, my feet on da graund..
Може да му подариш ваша снимка. След като ще заминава ми се струва хубав подарък.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
А и със снимката...може да добавиш едно много хубаво пожелание...нещо свързано с вас..което винаги ще му напомня за теб и за хубавите ви моменти ..![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..